Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz sssent #912 üzenetére

Nagyon köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! :R
    Sajnos csak most jutott időm, hogy újra vizsgálódjak.
    Az Fn-hez valóban csak reflexből nyomtam az F4-et is, mert simán Fn-nel is visszatér.
    Sajnos a probléma továbbra is fennál, de egyre jobban szűkül a kör. :)
    A Power Manager-ben a ''Maximum Battery Life'' séma van beállítva, és mindkét áramforrásnál 15 perc után van készenlét, és 20 után hibernálás.
    Shadowfax jól gondolta, hogy a hibernálás körül van gond, ugyanis ha az energiagazdálkodási lehetőségeknél kikapcsolom az engedélyezését, akkor nem jelentkezik 5 perc után az a felvillanás, és szépen felébred Fn-re vagy nyitásra, tehát megszűnik a probléma. Mivel épp tölteni kellet a gépet, így kipróbáltam hálózatra dugva is a jelenségeket, és ekkor ért a meglepetés... Újra engedélyezve a hibernálást, 5 perc után már nem csak egy villanás volt az aksi ikonon, hanem szépen átment készenlétből hibernálásba. Ez tető lecsukás és Fn+F4 után is simán működött. Azonban ha kihúztam az AC-t, akkor újra előjött a probléma. :U Így mostmár legalább tudom, hogy 5 perc után hibernálni akarna a drága, csak vmiért elakad benne... Kérdés tehát, hogy miért megy neki AC mellett, és miért nem megy aksiról, illetve mi a jó fenéért akarja 5 perc után, mikor mindkét áramforrásra 20 perc van beállítva???
    Jó kis találóskérdés, van újabb ötletetek? :F

Aktív témák