- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Zola_
tag
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!

Sajnos csak most jutott időm, hogy újra vizsgálódjak.
Az Fn-hez valóban csak reflexből nyomtam az F4-et is, mert simán Fn-nel is visszatér.
Sajnos a probléma továbbra is fennál, de egyre jobban szűkül a kör.
A Power Manager-ben a ''Maximum Battery Life'' séma van beállítva, és mindkét áramforrásnál 15 perc után van készenlét, és 20 után hibernálás.
Shadowfax jól gondolta, hogy a hibernálás körül van gond, ugyanis ha az energiagazdálkodási lehetőségeknél kikapcsolom az engedélyezését, akkor nem jelentkezik 5 perc után az a felvillanás, és szépen felébred Fn-re vagy nyitásra, tehát megszűnik a probléma. Mivel épp tölteni kellet a gépet, így kipróbáltam hálózatra dugva is a jelenségeket, és ekkor ért a meglepetés... Újra engedélyezve a hibernálást, 5 perc után már nem csak egy villanás volt az aksi ikonon, hanem szépen átment készenlétből hibernálásba. Ez tető lecsukás és Fn+F4 után is simán működött. Azonban ha kihúztam az AC-t, akkor újra előjött a probléma.
Így mostmár legalább tudom, hogy 5 perc után hibernálni akarna a drága, csak vmiért elakad benne... Kérdés tehát, hogy miért megy neki AC mellett, és miért nem megy aksiról, illetve mi a jó fenéért akarja 5 perc után, mikor mindkét áramforrásra 20 perc van beállítva???
Jó kis találóskérdés, van újabb ötletetek?
Aktív témák
- Új - Bontatlan - Apple MacBook Air 13" M4 10/10 / 16GB / 512GB SSD - Midnight
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Így mostmár legalább tudom, hogy 5 perc után hibernálni akarna a drága, csak vmiért elakad benne... Kérdés tehát, hogy miért megy neki AC mellett, és miért nem megy aksiról, illetve mi a jó fenéért akarja 5 perc után, mikor mindkét áramforrásra 20 perc van beállítva???