Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• adik

őstag

válasz adik #3755 üzenetére

Ma volt egy érdekes telefonom.
    Elkezdett a 64bites Vista gondolata foglalkoztatni, de ugyebár a géphez 32 bitest adnak. Felhívtam a MS-t, természetesen ez nem az ő dolguk, hívjam fel a Lenovo Mo-t. Felhívtam, de egyértelműen - bár igen diplomatikusan - nem adott sem ilyen-sem olyan választ, hogy a licensz szerződésem, és a Product Key legális-e. Viszont, amit nem értek: ha van olyan hardver problémám, ami 64 alatt él, de 32 alatt nem, akkor bebuktam a dolgot - legalábbis telefonon keresztül.

Másik kérdésem:
    xp prof, ami a Downgrade lemezen van, az nektek teljesen rendben van? Nekem fagy, mint állat, de gyakorlatilag használhatatlanná téve a gépet, a mellékelt diagnosztika pedig okésra hoz ki mindent (bár ez tényleg nem mérvadó). Másik XP lemezt még nem volt lehetőségem kipróbálni, de ha hozzáveszem, hogy úgy kétnaponta a Vista kikapcsolásba is belefagy a gépem, kezd gyanús lenni. Erre, ha lenne valami tapasztalatotok...

• kiraly45

csendes tag

válasz adik #3755 üzenetére

Én sajnos nem találok olyan opciót, amelyikkel a Vistát ki lehetne írni DVD-re. Angolul írják csak le, hogy mit lehet kezdeni a Win XP-vel, amit szintén adtak a géphez. De azok is Recovery médiák, nem telepítő. Create Recovery Media vagy Create Product Recovery Media opciók állnak rendelkezésre.
    Az tényleg érdekes, hogy minek van a laptop hátulján egy Vista kulcs, ha nem lehet használni semmire???

Aktív témák