- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
Aktív témák
-
nemethbalazs
tag
Az N széria szerintem soha nem hozta az IBM minőséget, attól mondjuk még nagyon jó, strapa kis gépek, főleg N100, N200.
IdeaPadról nem tudok nyilatkozni, csak a tesztek alapján amiket olvastam. Az S9, S10 nem rossz a kategóriájában, anyaghasználatban pedig az egyik legjobb netbook a tesztek szerint. Mivel netbook, olcsó, sporolós, gondolom nem sok köze lehet hozzá az IBM hagyatéknak.
Az SL szériával lehet elfogult vagyok, mert nekem is az van és szeretem. Véleményem szerint az előbb említett típusoktnál jóval magasabb szinten áll, hogy ez a szint még nem éri el a ThinkPad érzést az lehet. De közel jár hozzá, legalábbis az én véleményem ez. Mellesleg távolról sem akartam vitába bonyolódni
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Diablo IV
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged