Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Őszi hardvermustra
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
nemethbalazs
tag
válasz
Pimpa88 #3208 üzenetére
1.)
A noti háza szerintem eléggé masszív, átlagon mindenképp felüli. A T60, vagy az új T széria laptopjai messze masszívabbak, de öcsém T23-as, vagy az én régi T40-es thinkpad-emnél viszont strapább. R- szériát azért nem írtam, mert ahhoz nem volt szerencsém. Szerintem ezzel a részével nincs gond. Viszont a HP új DV5 sorozatához volt szerencsém, hááát nem tudom... a régi Pavilionok jóval masszívabbak voltak, egyet én is nyúztam fél évig (dv2530ee), szerintem az új dv5 széria messze van tőle anyagminőségben, de ez az áron is látszik, mert ennyiért a régieket meg sem mutatták (max. renew-ként).2.)
A billentyűzet véleményem szerint tökéletes, nem mozog, nem nyekereg, nem kattog, tökéletes thinkpad minőség, legalábbis ebben az SL300-ban. Ennek ellenére már olvastam olyat hogy a gazdája nem volt megelégedve egy SL400-as billentyűzetével.3.)
A kijelző fényes, úgy tudom az SL300-at nem lehet matt kijelzővel vásárolni, viszont LED háttérvilágítású, és brutális fényereje van. Komolyan, az eddig látott laptopkijelzők elbújhatnak mellette, amiben nem LED-es panel van (legalábbis fényerőben).
A betekintési szögei nem jobbak, nem rosszabbak, mint más laptop kijelzőké.Nekem összességében nagyon tetszik, a rollcage merevítés hiányát nem érzem, mert masszív nagyon a noti.
Akkumulátoros üzemidő meglepően jó, wifi-vel és minimális fényerővel
4,5 - 5 órát megy.
Ami nincs és hiányzik, az a Thinklight... nem tudom miért kellett lespórolni, valamint fura még hogy thinkpad, de csillog a fedlapja....szép, szép, de mennyire karcálló vajon?Összeségében nagyon nem bántam meg hogy megvettem, egy Hp Pavilion dv2530ee-t cseréltem le, ez jóval masszívabb, könnyebb annál, igaz a hardvere is gyengébb...de megérte.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Macbook Air 13" M1 - 8/256GB - garancia (102)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő