Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
--=Gefi=-- #177 üzenetére
Akkor mégegy pont a track pointnak.
Az enyémen van tapipad is, de nem szeretem használni. Sokkal kényelmesebbnek és használhatóbbnak tartom a trackpointot. Egyébként a gombok meglepő módon: bal gomb, scroll, jobb gomb. És szerintem nagyon kézre állnak. Ha esetleg attól félsz, hogy nehéz lesz használni, megnyugtatlak, tök szuperul megy. Annyi, hogy érdemes az érzékenységét maxra tenni.
Egyébként meg sorolj fel nekem 3 olyan USB-s eszközt, amit egyszerre szeretnél használni.Szóval,ezen én is rágódtam, de azóta sem használtam egyik USB portot sem.
mod: látom sokat vacakoltam és közben emitter is válaszolt pár kérdésre.
emitter: nekem viszont a billentyűzettel mai napig az a bajom, hogy a ctrl helyett az fn-t találom meg egy csomószor, pedig a ctrl gyakran kell. A másik meg a böngészős gombok. Az elején elég idegesítőek voltak nekem. A harmadik parám a bill.-tel, hogy a numlock-os rész macerásan hívható elő. Hugom Dell notiján ez sokkal kényelmesebben van megcsinálva, mert ott csak Fn+Numerikus rész.
Amúgy frankó a billenytűzet, jó rajta programozni, csak az Fn lehetne máshol...
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
válasz
--=Gefi=-- #177 üzenetére
aláírás: C:\TEMP\WINDOWS _ _ _ trekpojnt forevö!!!
amint látod, én két hónap alatt (már 2 hét alatt) annyira megszoktam a trackpointot, h még a sima egér is kezd idegennek tűnni!
Jó ehhez hozzá kell azt tenni, h mióta lapim van, kb hetente 1x ülök le az asztali gép elé...
A trackpoint nem a 3 hosszúkás gomb, azok a jobb- és balegérgombok, ill. a scroll-gomb. A trackpoint a billentyűk között ül, egy kis piros pöcök, (lehet cserélni a fejét, kinek milyen szimpi - lapos, gömbölyű, homorú - 3db-ot adnak a géphez.)
Szerintem azért sokkal kényelmesebb, mint a touchpad, mert nem a lapi alján van, hanem a biil. közepén, így a csuklód simán fel tudod fektetni a 3 egérgomb alatti részre. Míg a touchpadnál lelóg a csuklód, az szvsz sokkal kényelmetlenebb.
Scrollozni meg tudsz a középső egérgomb nyomvatartásával, és a pöcök egyidejű le-föl mozgatásával.
Ami még jópont ennél a gépnél, az a billentyűk elhelyezkedése, kb úgy mint, az asztaliknál:
Insert | Home | PgUp
Delete| End | PgDn
És a kurzor-nyilak mellett kétoldalt van 1-1 gyorsgomb a böngészőben való előre-hátra navigáláshoz. Nagyon király!
Ezenkívül van a gépen 2 hangerőszabályzó gomb, és egy mute(némítás).
Eddig nagyon meg vagyok elégedve ezzel a masinával, jó vétel lesz, arról biztosíthatlak!
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest