Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
taratis
csendes tag
Kedves devast és zolnagy!
Szombaton voltam az usanotebook-nál és az eladó nekem is az előbbiekben említett gépet ajánlotta. Úgy gondoltam 256 MB RAM helyett 512-vel kérem illetve DVD/CD RW combo drive helyett dual layeres DVD íróval és így jön ki max. 185000 HUF-ra (-60000 sunyinet). Kérdésem az lenne, hogy memóriát később is tudok vásárolni bele, ugye? Illetve az említett gép szoftverként csak MSDOS-t tartalmaz, tehát majd op. rendszert telepíteni kell. Te ilyen gépet vásároltál devast anno? Ha igen, egyéb kiegészítő progikat adtak neked CD-n? Sajnos elfelejtettem megkérdezni ott (meg sokan is voltak), hogy garanciát bármikor vásárolhatok, vagy van egy intervallum, hogy a vásárlás napjától x időn belül kell?
Úgy néz ki ma megrendelem ezt a gépet, remélem hamarosan beszámolhatok Nektek
Köszönet mindenkinek a sok infóért, hasznos tanácsokért, ez nagyban hozzájárult ahhoz egy ilyen gép mellett döntsek, remélem hamarosan beszámolhatok, mint új Thinkpad tulaj
Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest