Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
-
Loretto
veterán
Valaki akinek ilyenje van, hasonló a szerelése a coolink tank1 breeznek?
-
VINIKOR
senior tag
Sikerül egy barkács módszerrel XP-90-re 120mm-es ventit felrakni. TTS-es 80/120-as átalkító toldat 80-as végéből levágtam egy darabot, és a kapott nyílás ráillik az XP-90 tetejére. Fúrtam az oldalába két-két 5-ös furatot, amibe a XP-90-hez adott 80-as venti felfogatórugóját (kicsit átalakított formában) bele tudtam tenni. A hőfok eredmények meggyőzőek. A 3D Mark2005 !!! 92-es ventivel 59 fok volt, így ~55 fok. Érezhetően gyorsabban visszaáll az alajárati hőfokra, kb 15 mp!!! alatt, teljes terhelés után. P4 3GHz-s(Prescott, EO Stepping) procit kell hűtenie!
Akit érdekel küldjön e-mailt,és képeket meg teszteredményeket küldök róla. -
VINIKOR
senior tag
Szerelt már valaki ABIT IC7-G-re XP-90-t? Volt e ilyen lelógási probléma?
Melyik irányba álljon a hőcsöves rész? A kondik felé, vagy az NB felé?
P4 3GHz Prescott procira kinek milyen hőfokok születtek XP-90.el, alapórajelen.
Üdv. Kösz. -
thisKman
csendes tag
Eddig Glacialtech Igloo 7200L hűtötte, azzal alapon volt 55 fokos, full loadon 69. Közben megnéztem Abit forumokat meg Amd fórumokat meg amit lehet és kideült, hogy Abit MicroGuru nevű csodája 17-20 fokos eltéréssel olvassa a hőmersékletet. A legszebb, hogy csak az AV8 széria olvas hibásan...
-
thisKman
csendes tag
Erre gondoltam aztán én is, bár ez az alaplapom esetében azt jelenti, hogy nem a ram slotok fölé nyúlik a hűtő, hanem ház háta felé lévő néhány kondi fölé. Egyébként így pont okés, pont eltakarja a procimagot. Az ember mindíg tanul valami újat...
u.i.: Ez is mutatja milyen jó kis hűtő
, mert most ugyan annyi a hőnérséklet mint ''rosszul'' feltéve.
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Esetleg kérdezd meg tts-től, pláne ha tőle vetted, szerintem segíteni fog.

-
thisKman
csendes tag
Hello!
Ma végre megjött a téma címében is szereplő hűtőm egy Noiseblocker 2SE ventillátor kíséretében. Jött a felszerelés. Abit AV8-3rd eye alaplapom van, levettem az eredeti hűtőtartót, feltettem az újat, eddig sima minden. Aztán kicsit odébb kellett igazítanom két kondenzátort, mert az egyik akasztó nem fért el, aztán amikor fent volt a borda, látom, hogy a proci ház háta felőli odalából kb 0,5 cm kilóg a borda alól. Megnéztem mindenhogy, de ahogy rajta van, úgy jó, úgy passzol minden (kivéve a kilógó részt ugye). Nem tudom, hogy ennek köszönhetően, vagy csak én vártam sokat, C&Q nélkül a 3200+-os a64 51 fokos, terhelés alatt 59.
Valakinek valami hasonló tapasztalat?
U.I.: Minden megy rendesen, valami hozzáértőbb emberke mit mond, gáz, hogy kilóg az a rész a borda alól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért köszönöm
Zalman már eladás alatt van, de nem kell a kutyunak sem..(itt Pécsen,pestre meg csak 2 hét mulva megyek, ha megyek).