Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zegi_norbi
tag
Ezek belsős infók és június elején fog megjelenni, májusban pedig egy trailer jön elvileg. Lesz benne egy rakat szájtátós újítás is, ezek is le vannak írva a cikkben
-
k-adi
nagyúr
"nyárra" ígérték, de vannak olyan portálok akik már nyár elejére ígérik, de konkrét dátumról még én sem tudok...
szerk.: én is sokat gwynt-eztem
amennyire hülyeségnek tartottam az elején annyira megszerettem a végére
(viszont a Novigradi nagy-tét partit mindig elvesztem, gondolom az scriptelve van?) -
Nuada herceg
őstag
Egyáltalán nem kötekedés képen, csak kérdezem. Minek raktad fel az 1.04-es patchet?
Annyi rosszat lehet róla olvasni, hogy az nem igaz! Ha kaka, akkor kaka.
Én tegnap mikor olvastam erről a patchről a híreket, azonnal kikapcsoltam a gog-on az auto updateket.
Ma már kéken világított is, hogy van update, nem akarom telepíteni? És hát én meg nem akarom.
Reméljük hamar kijön az 1.05-ös és javítja az eddigi hibákat.
A dlc-ket várom én is. Eddig nem jelezte, hogy van. De most ahogy arról is olvastam a gondokat, szerintem azokat sem teszem fel egyelőre.Áhh még beleférek a szerkesztési időbe.
Elakadtam 1 kicsit (nagyon)
A hervadó virágok, vagy melyik fő küldetés. Novigradban.
Ahol be kellene jutni 1 var nevű hotelbe. De a katonák sem engednek be, az ajtó meg zárva van.
Körbejártam az épületet, de betörni meg nem tudok.
El kellene menni másik fő küldetésre? A skellige szigetet jelzi még. -
duvi
nagyúr
http://www.gog.com/ és az oldal jobb felső részében Sign Up gomb a Log In mellett. Regisztráció után belépsz és megadod a játék serialját ITT. Letöltöd a GOG Galaxy kliensét az oldalukról. Telepítés után belépsz a kliensbe is, a weboldalon regisztrált adatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest