Hirdetés
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
fpatrik17 #21950 üzenetére
Kövezzetek meg, de nálap Philippa ilyen, legalábbis a Witcher 2-ben nagy sajnálatomra nem lehetett hozzá közeledni...Egyszerűen van a karakterben valami, ami miatt az életben nem tudnék mellette csak úgy elmenni, még akkor sem, ha tudom, hogy valószínű egy ponton megöletne/megfojtana, tőrbe csalna, kisemmizne, stb...de addig is
Ja, és Anna Henrietta is ilyen, a karaktere elképesztően hiteles, de ő nem öletne meg (kár, hogy nem mi, hanem fektette meg, bár emiatt a halálát akarjaDandelion )
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #21833 üzenetére
Tegyél már fel ide egy képet az új build-ről légyszíves!
Egyszerűen hülye vagyok az ilyesmihez. Az én karakterem egy full piros, csak a kardsebzésre rámenő egyszerű alak lett, mind a 2 végigjátszás során. Hogy néz ki egy ilyen "full Jelre + Eufória" kihegyezett karakter?A 3. 4. végigjátszást már nem ilyen "kardozós állatként" kellene végigvinni.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
fpatrik17 #21782 üzenetére
Jajajjj ne is mondd
Cerys lett volna részemről is az egyetlen igazi kihívója Trissnek, ami nem az 1 éjszakás, hanem a full time románcot illeti.
Red power ftwNem véletlen hajtok IRL ben is most egy 26 éves római lányra, és beszélek vele napi 2-3 órákat, " véletlenül " Triss a kedvence, cosplayer, és következő Romicson azt szeretné megcsinálni
És tényleg kinézetben is cosplay nélkül is iszonyat hasonlít rá.....
(Ha ez a k.......va határzár nem lenne, már biztosan próbára tettem volna személyes találkozás keretében is hogy csak álmodom vagy tényleg ekkora mázlista vagyok
)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
fpatrik17 #21777 üzenetére
A skeligei pakli még OP b, legalábbis miután hozzászoktam, sokkal magabiztosabban és kb 0 vereséggel operáltam vele a DLC ben bárki ellen, mint az északival.
Ott még csaknem teljes pakival is néha-néha becsúszott 1-1 bukó, az egyik pont a Sasha ellen, miután a 6.kémkártyát is kijátszotta, azért elhagyta egy csipős megjegyzés a számat -
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #21516 üzenetére
Jól teszed, ha ki akarod olvasni a könyveket is.
Nem tudok mindenre válaszolni, így majd a többiek is segítenek:
- Én magyarul olvastam, de az fasza volt
- A sorrend nálam az volt, mint a számozás, 1-8-ig, semmi extra.
- Az új könyvek csak borító cserék estek át tudtommal, illetve a régieket a PlayON Kiadó adta ki, az újakat meg a Gabo kiadó.
- A képregényeket nem tudom hova tenni, nem olvastam egyet sem, de nem "szépen" vannak megrajzolva, így nekem nem jött be eleve sem (csak az SW képregényeket vettem meg és olvastam).
- Gyűjtői kiadást én nem láttam, pedig kerestem.Egyedül ezt a nem regényt rendeltem meg (még nem jött meg, így nem tudok nyilatkozni, de itt többen is megvették): The Witcher: A vaják világa; Szerző: Marcin Batylda
Illetve azt sajnálom, hogy ezekre a feles poharakra nem csaptam le
:
-
TheNewDawn
addikt
válasz
fpatrik17 #21500 üzenetére
Nyugi ez még csak az eleje, azért elég sok dolog másképp fog alakulni így
Most ha csak abba az 1 be gondolok bele például, hogy döntéseink során az összesesküvéses küldinél ugye a teljes kontinens sorsa is gyakorlatilag a mi döntésünkön múlik....
De tény, hogy a jónál is van jobb, és a soknál is még több, és itt is, lehetne még több és még nagyobb dolgok amik másképp vannak....
Viszont pont ezt ígérték nekünk a készitők a Cyperpunkban nemde ?
Pont ezért szép a világ, mert az ember ha elér egy célt ami szinte elérhetetlennek tűnt éveken át, utána rögtön azon van, hogy tudná megvalósitani a következőt, ami még az előzőnél is sokkal nagyobb és nehezebb -
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17 #20496 üzenetére
Sziasztok!
Megnéztem mennyi a max, amit ki bírtam csikarni első végigjátszásos Harc & Alkímia felépítéssel max DPS-re így 53-as szinten.
- Mantikór felső és cipellő +Főzetmérgezés és +25%+25% crit dmg,
- Nilfgardi kesztyű +50% crit dmg (félelmetesen erős ez a kesztyű...),
- Új Hold nadrág +25% crit dmg,
- Aerondight maxra húzva, 10 hit, Megerősítés rúnaszó (Ekkimara és Ekhidna főzet, illetve a ruhákon +3 Életerő töltő rúnák, hogy biztos legyen élettöltés)
- Köszörűkő +20% Támadási erő miatt
- Zöld poti +35% Támadási erő miatt (nem jut eszembe a neve)
- Adrenalin maxon (+30% Támadás)
- Szukkubusz főzet lövésem sincs mennyin... de szerintem elég jól kihúztam, lehet megvolt a max +30% Támadási erő
- Banya főzet ugye +50% Támadási erő.Képesség fát picit megtuningoltam, lentebb csatoltam azt is. A képmentés amúgy Bálnatemetőben készült, Fojtólidérceket gyilkolászva.
Bődületes ez a sebzés, ellenségek szintkövetése bekapcsolva, de egy ütés minden, ami nem fő ellenség. Vissza is fogom tölteni az előző mentésem, mert ez nagyon gonosz összeállítás.Borzasztóan erős.
-
Lenry
Topikgazda
válasz
fpatrik17 #20542 üzenetére
pont valamelyik nap gyárttattam le a Nagymesteri Griff szettet (nem kell, csak hogy meglegyen)
valamivel több, mint 860.000-el álltam neki a műveletnek, és 799.000-em volt a végén úgy, hogy rengeteg szükséges alapanyagom volt, vagy a nálam lévő cuccokból létrehozható volt. -
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20542 üzenetére
Én úgy csináltam ~550.000-et, hogy az összes kérdőjelet kinyomtam első végigjátszásra. Itt főleg a Skellige vizeiben található ládák adnak szépen, és aztán Toussaint-ban eladtam a cuccokat, mert vannak itt olyan kereskedők akinek 10000 - 16000 fölött van alapból pénzük, és elég hamar újra is termelődik a pénze.
Most a 2. végigjátszásnál még "csak" Novigrad/Velen-t pucoltam ki, de mivel 95-99-es cuccokat dobálnak az ellenek, egy-egy szar botért is ~900-1000 körül kapni a kovácstól. -
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20540 üzenetére
Pedig akkor valamit nem találtál meg, mert nálam ilyen gond nem volt.
Amúgy én is megcsináltattam az összes szettet kardokkal együtt:
- medve,
- macska,
- farkas,
- vipera,
- mantikór,
- griff
Ha jól tudom vipera/mantikór szettből csak Legendás van, de ez is 96-97 szintű, míg a többiből Nagymesteri Legendás a legfejlettebb!Lenry: van még ezeken kívül?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20505 üzenetére
Az Összefoglalóban van egy link, ami egy excel táblára mutat, rögtön a 3. sor.
"Az összes küldetés, esemény, gwentkártya lelőhelyének táblázata erről a linkről tölthető le."
-
PAtr0n
addikt
válasz
fpatrik17 #20496 üzenetére
Gratulálok!
De ha meg szabad jegyeznem, nagyon rohantál! Persze én a Gwentet is kifullloztam első végijátszásra, annak adnék max 50 órát a játékidőből. A végén 300 órával végeztem a 2 kiegészítővel, úgy hogy Skellige tengeri kérdőjeleiből vagy 20-at megyhagytam.
Szóval szerintem a 121 óra igencsak rohanós volt, bár nem tudom a nehézségi fokozatot -
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20395 üzenetére
Zseniális játék, ebben itt mindenki egyetért veled.
Nekem volt olyan most az NG+ során, hogy megöltem egy, amúgy Witcher Megbízáshoz tartozó lényeket, mert pont ott rövidítettem az utat. Na, gondoltam is magamban, fasza, nem adja be majd a küldit (még fel sem volt véve). De beadta, és el is vezetett a vérnyom/szag akármi az adott helyre és ekkor "közölte" velem kedvenc witcher-em, hogy igen jártam már itt és korábban hidegre tettem a lényeket, de semmi gond, most legalább beszedem érte a pénzt! Komolyan, simán így lekezelte a játék, a hozzá tartozó monológ is meg volt írva, beszarás egyszerűen.u.i.:
Nyomjad tovább DLC-t, előbb a kék, majd a piros, mert túlfejlődsz az ajánlott szinten, a kérdőjelezést hagyd a legvégére, ha ki akarod maxolni, de sok értelme amúgy nincs. Max annyi, hogy találsz egy csomó eladható cuccot, meg fejlődsz kb. 1,5-2 szintet pluszba.Lenry: értem, ez kipróbálom. Mondjuk így ~10000 körüli sebzéssel sem élnek az ellenek csak pár csapást meg, sőt elég gyakran beadja az instant kill-t is.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20382 üzenetére
Van pár küldetés, amit be kell fejezned a fő szál bizonyos pontjának elérése előtt, mert utána már nem tudod majd befejezni és automatikusan Sikertelen státuszba kerül az a küldi, de ezek mind mellék küldetések. Kincsvadászat maradhat későbbre, ahogy a kérdőjelek is. A DLC-t a fő történeti szál végeztével célszerű elkezdeni, mert annak is lesz egy fő történeti szála. A térképeden jobb oldalt az a sok kérdőjel, kb mind a "kék" DLC-hez tartozik. A "piros" DLC másik térkép, szóval nem is itt van.
Én úgy csináltam annó, hogy az összes mellék küldit megcsináltam, a kártyázás/lóversenyek kivételével, és csak utána mentem rá a fő szálra, itt a vége felé, ahol kb. most jársz.
Van egy küldi: Berengar pengéje, ami például Sikertelen lesz, ha nem fejezed be a fő szál bizonyos pontjának eléréséig. (azt nem árulom el miért, majd rájössz....).Kb ennyi, de majd a többiek kiegészítik.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20126 üzenetére
fpatrik17, Tüzi: Én első perctől witcher cuccokat használok, először amit ad, aztán, mikor meglesz az első lehetőség a kincsvadászatban gyorsan megszerzem az épp aktuális szintemnek megfelelő kardokat, most majd a 91. szintű cuccok jönnek medve a kardokba, macska a páncélzatban.
Most így néz ki a cucc: -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20089 üzenetére
Ki, hogy játszik. Egyébként én is hajlamos vagyok/voltam a quest közeli kérdőjeleket megnézni, de például az AC-kat úgy nyomtam, mivel ott nincs olyan, hogy kiszürküljön egy-egy küldi, a karaktered túlfejlődése miatt, ott simán én is az összes utamba kerülő kérdőjelet megnéztem.
-
Peace
nagyúr
válasz
fpatrik17 #19958 üzenetére
Ma visszaolvastam a megjelenéskor bepötyögött megjegyzéseimhez és már akkor az évtized játékának kiáltottam ki. Az elmúlt 1,5 évben is bődületesen komoly játékokhoz volt szerencsém PS-en is, de összességében igen magabiztosan tartotta meg az évtized játéka helyet a Wild Hunt!!!!!! <3 <3 <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- OLED TV topic
- Horgász topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest