Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fpatrik17

    senior tag

    Jöttem dicsekedni! :B

    Beálltam azok táborba, akik végig vitték a Gwynt: Gyűjtsd össze mind! questet. Első NG+ kezdésekor döntöttem úgy, hogy megismerkedek ezzel a beépülő csodajátékkal, meg kell mondjam bőőőven megérte a fáradozást... Nagyon sokat adott a játékélményhez, főleg a Gwynt: Komoly Tétek quest volt lehengerlő. Természetesen Sasha megkapta a szöget ;) Lvl 78-on lett meg mind a két említett küldi, rendes felugrottam a székben örömömben. (DM nehézség, Gwynt is legnehezebben)

    A komoly tétek után még 2 db Velen lap hiányzott, amit Istenért se leltem. Megosztom itt hátha valaki hasonló cipőben járna. Magamtól állítom sose jöttem volna rá, sajnos muszáj volt utánanéznem hol lehet a fránya két lapom.

    Szóval itt kell kiszabadítani a kereskedőt, aztán nappal meg lehet találni a faluban és árul 5 db lapot, abból kettő új lap, ami csak nála kapható:

    Szóval javaslom, aki eddig kihagyta ugorjon bele fejest, mert irgalmatlan jó ez a Gwynt! :)

    Leírom a deckem, hátha valakit érdekel:

    Pakli: Északi Királyságok
    Indoklás -> legjobb passzív képesség (nyert körnél húzol egy lapot), 3. kör végén a Tiszta idő képesség nagyon nagyon hasznos. Sok kém lap (szerintem ez a legfontosabb Gwyntben), van orvos is. Az ostrom lapok pedig betyár kemények. 3 kör végére csak a hátsó sor legalább 100 pont. Nilfgardi paklinál szerintem sokkal erősebb ez az összeálíltás a sok Szoros kötelékes lap miatt. Parancsnoki kürttel nyakonütve nagyon kemély leosztások keletkeznek. Nilfgardnál nagyon jó a sok kém és orvos lap, viszont nagyon sok a hős kártya, amikre nem hatnak a Parancsnoki kürtök.

    Vezér: Foltest Észak vezére (Ingyen Tiszta idő kártya)

    Különleges lapok:
    3 x Álca
    2 x Parancsnoki kürt
    2 x Felperzselés

    Hősök:
    - Geralt
    - Ciri
    - Yennefer (Orvos)
    - Vernon Roche
    - Titokzatos Tünde (kém)
    - Philippa Eilhart

    Egység lapok:
    - Villentretenmerth (lehíváskor ha az ellen közelharc lapjainak össze min. 10, akkor a legerősebb közelharc lapot/lapokat le gyakja, mint a felperzselés
    - Stennis herceg (kém)
    - Sigismund Dijkstra (kém)
    - Thaler (kém)
    - Dun Banner (orvos)
    - 3 x Kéksávos rohamcsapat (Szoros kötelék)
    - 3 x Crinfridi Martalócok Sárkányvadász (Szoros kötelék)
    - 2 x Hajítógép
    - 2 x Balliszta
    - 2 x Katapult (Szoros kötelék)

    Tippek:
    Első körben minél több kém lapot kell húzni, emellett lehetőleg minimum 1 Decoyt megszerezni. Kezdésnél kémeket azonnal kipakolni. Itt leosztás függő, hogy első körben harcolok-e egyáltalán (így a 2:0-ás győzelemre hajok), vagy csak befeedelem magam lapokkal és passzolok a fenébe.
    Nehezebb szinten és tápos ellennél az első kört általában passzolni szoktam, törekedve arra, hogy az ellen és köztem legalább 3-4 lapnyi különbség alapkuljon ki. Ezután a második kört szinte mindig gyorsan passzolja a gép, amit a lehető legkevesebb lapom kijátszásával megnyerek. Északi Királyság passzív miatt így +1 ingyen lap és jöhet a harmadik körös teljes tarolás. Itt általában 12+ lapom van 3. körben és mindig 200 pont körüli kört lehet hozni, amivel nem tud mit kezdeni az ellenfél. Érdemes a legjobb lapokat a meccs legvégére tartogatni, mert az ellenfél Felperzselés/Villentretenmerth lapjai kellemetlenül fájni tudnak. Decoy-jal az ellenfél kémjeit azonnal felkapom és egyből vissza is játszom plusz lapok miatt (illetve ezzel a trükkel nyer az ember két kört, amikor az ellenfélnek lépnie kell, te meg csak taktikázol). Ha véletlen az ellenfél olyan paklival van, amiben nincs vagy már kijátszotta a kémjeit, akkor Orvost játszom ki és Decoyyal akár 2x-3x visszaveszem saját kezembe. Orvossal így, ha van, mindig kém lapot veszek fel a kártyatemetőmből, ha nincs akkor valami Szoros kötelékes kártyát, esetleg Villentretenmerthet, ha megéri tarolni az ellenfél első sorát. Parancsnoki kürtöket általában 3. kör vége fele játszom ki (ellefél Felperzselés lapjaitól félve). Fontos, hogy az időjárás kártyákkal ne foglalkozzunk, hiszen a vezérünk képességét a 3. kör végén érvényesítjük és oda az ellenfél minden csökkentő hatása, ami gyakorlatilag a tőrdöfés a szívébe, és teljesen megborítja a pályát.

    Bocsi, jó hosszú lett de ha valaki kedvet kap hozzá, már megérte :R

    [ Szerkesztve ]

    • Honor Magic5 Pro •

Új hozzászólás Aktív témák