Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Yodamest #22894 üzenetére
Én pl. azért játszom egy játékkal, mert élvezem a hangulatát és érdekel a története, amit el szeretne mesélni. Az értelmetlen túlnehezítés mindkét esetben csak felesleges frusztrációt okoz.
Viszonylag kurrens példám: Control. Ebben a játékban nincsenek nehézségi szintek. (Van valamiféle cheatmode, de az meg számomra már a ló másik oldala, és mint ilyen, elvből kerülendő.) Egyszerre imádom és gyűlölöm minden egyes pillanatát, és kb. pont ugyanannyiszor küldöm el – magamban vagy fennhangon – a náthás édesanyjába a játékmechanikát kiötlőket, mint ahányszor megdicsérem az art departmentet. Mert rendszeresen elmegy a kedvem még az élettől is, amikor ugyanazt a pályarészt nyolcszor, tízszer (vagy még többször) kell újrakezdenem. Nem elég, hogy meghalok, de a játék ezt kimondottan bünteti (minden halál -10% az aktuális resource-odból), mellérakva egy idióta checkpoint-rendszert és indokolatlanul hosszú töltési időket minden esetben. Hát ez engem baromira nem szórakoztat. Ahogy a felesleges túlnyújtott bossfightok sem (arra a fajtára gondolok, amikor először X körülmények között kell nullázni az életcsíkot/páncélt/akármit, aztán hirtelen jön egy intermezzo, aztán ugyanezt Y körülmények között még egyszer, és esetleg a végére még jön egy Z változat is.)
Ha önszopatást szeretnék, akkor speedrunnal szórakoznék, ahol belefér, hogy egy-egy részt napokig, hónapokig gyakorolj, hogy minden óramű pontossággal történjen. Én viszont nem elemezni szeretném a játékot, meg nem "edzeni" ülök le a gép elé alkalomadtán, hanem kikapcsolódni. Az egészséges kihívás soha nem zavar, de amikor az egész átmegy a játékos l'art pour l'art szívatásába, attól morcossá válok.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
PAtr0n #21573 üzenetére
Nekem érdekes módon pont az ilyen rétegjátékok jönnek be nagyon általában. A Prey is, meg a szintén Arkane-féle Dishonored-eket is nagyon szeretem. Prey-ből most tolom a Mooncrash-t, Dishonored-nél meg a Death of the Outsider-t, ezeket tartogattam a Witcher 3 befejezése utánra.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Titinho #21497 üzenetére
Nem kell a fő sztorit végigvinni a kiegészítők elkezdéséhez, nyugodtan elkezdheted ill. végigjátszhatod őket úgy, hogy a fő szálat nem fejezted be.
(#21499) TheNewDawn: Na ezt nem tudtam, én közben csináltam meg őket, amikor a fő szálra ráuntam. (Amúgy nekem 5 évbe és 228 órába került végigjátszani a játékot, egy hete fejeztem be
Persze mellette végigjátszottam egy csomó mást is ez alatt az idő alatt is, néha hosszú hónapokra félreraktam, de ezzel együtt a generáció egyik legjobb játékának tartom.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem elég, én pl. nagyon gyorsan olvasok, és mire "felfogom"
a hsz. elé rakott spoiler szót, már három sorral később jár a szemem.
Szerintem maradjon a spoiler tag. Én pl. most leteszem a játékot a Fallout 4 miatt, de később vissza fogok térni, és jó lenne ha olvashatnám továbbra is a topikot. (Eddig pl. nekem kimondottan tetszett, hogy a rendszeresen ide írok 98%-a képes jól használni a spoiler-t, és ezzel sok bosszúságtól kíméltek már meg.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FireKeeper #6088 üzenetére
Köszönjük!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem eddig nem volt teljesítményproblémám... most már van.
[XONE]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, lehet, hogy kicsit elszúrtam valamit:
volt az a küldetés, amikor Zoltannak kellett gwynt kártyákat vadászni, hogy ki tudja fizetni valami adósságát. Ennek során, amikor a horgász törpnél kluboztunk, felvettem egy jade katona szobrocskát a ház kifosztása során, ami indított egy mellékküldetést, aminek a kezdő lépése az lenne, hogy Triss-szel beszéljek a szoborról. Az a baj, hogy eddigre a Triss-féle vonalat már addig elvittem, hogy csak a "Most vagy soha" küldetés maradt, és amikor elmentem hozzá, akkor rögtön ez indult, nem tudtam a szoborról beszélni vele. Most elhajózott, én meg itt maradtam ezzel a szobrocskával, de a küldetés nem váltott át sikertelenre. Lesz még mód ezt megcsinálni később? (Csak egy spoilermentes igen/nem választ kérnék, ha lehet. ). Köszi
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
gainwardgs #5731 üzenetére
Én ugyan Xbox One-on játszom, így a véleményem nem feltétlenül lesz hasznos a többségnek (ahogy nézem, szinte mindenki PC-n tolja), de nálam eddig az 1.10 messze-messze a legrosszabb verzió.
A felrakása óta eltelt 10-12 óra alatt nagyságrendekkel több hibát dobott a játék, mint előtte a 70akárhány óra alatt összesen.
Sokkal többet tölt (néha még párbeszédek alatt is elhomályosodik a kép és 10-15 másodpercig nem történik semmi), megjelentek grafikai hibák (popup-oló objektumok, eltűnő dolgok, egymásra spawnolt NPC-k/állatok), az UI-n levő térkép egy csomószor nem tölt be részeket/fekete Novigradban, a "nagy" térkép is többször nem töltődött be (csak a jelzők látszódtak a nagy feketeségen), stbstb.
Engem morcossá tett a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest