-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sosem megyek játékokban achikra, ha a normál játékmenetben megvannak, akkor megvannak, de nem szoktam velük foglalkozni. Egyébként ezek nincsenek meg, a harci achik közül egyik sem illeszkedik a játékstílusomhoz, így erőltetettnek érezném megcsinálni
- Fejezd be a játékot „Csontzene és patakvér” vagy „Halálfutam” fokozaton.
- Fejezd be a játékot „Halálfutam” fokozaton.
- Szerezd meg az összes képességet az egyik ágon.
- Az Axii használatával kényszerítsd ellenfeled egy másik megölésére. Tedd meg 20 alkalommal.
- Ölj meg 10 ellenfelet az Aard jel használatával a mélybe taszítva őket.
- Hajts végre 10 hatékony ellentámadást sorozatban védekezés vagy sebződés nélkül.
- Gyújtsd be a Sárkányálom gázfelhőjét egy lángoló ellenféllel. Tedd meg 10 alkalommal.
- Okozz egyszerre vérzést, mérgezést és tűzsebzést egy ellenfélen. Tedd meg tízszer.
- Végezz 50 humanoid ellenféllel számszeríjjal, fejlövéssel.
- Ölj meg 2 szörnyet amire megbízásod van jelek, mutagének, olaj vagy bomba használata nélkül.
- Ölj meg 3 ellenfelet saját nyílvesszőjükkel!
- Gyűjtsd össze az összes elérhető ofieri páncélt és lószerszámot, és legalább egy ofieri kardot!
- +6 rejtett achi
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged