Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    válasz DamianB #16968 üzenetére

    A játék indításakor lehetőséged van beimportálni egy végigjátszott Witcher 2-es mentést. Az ott történtek néhány dologban befolyásolják a harmadik rész eseményeit is. Amennyiben bármilyen okból nem importáltál mentést, akkor az első császári audiencia előtt, borotválkozás közben Morvran Voorhis nilfgaardi tábornok fogja azokat a kérdéseket feltenni, amely ezeket a kérdéses eseményeket eldöntik.

    Megölted-e Aryan La Valette-et?
    - Novigradban, amikor Dandelion barátnőit keresed fel, találkozol Aryan anyjával Maria Louisa La Valette-el, aki ha megölted a fiát, nem áll veled szóba, ha életben hagytad, akkor igen. Az adott küldetésen nem változtat, néhány párbeszéd más.

    Megmentetted-e Tansarville-i Sílát?
    - A játék vége felé, amikor kiszabadítod Margarita Laux-Antille-t a börtönből, akkor Síla ott lesz mellette a cellában, ha megmentetted a Witcher 2 alatt a selejtes megaszkóptól. Nem változtat semmin, mert ott is hal meg a börtönben. Ha nem mentetted meg, akkor értelemszerűen már halott és nem jelenik meg a játékban.

    Megölted-e Lethot?
    - Ha életben maradt, találkozol vele egy mellékküldetésben, és segíthet a Kaer Morheni csatában. Ha meghalt, akkor meg nyilván nem.

    Roche vagy Iorveth?
    - ha Iorvethet választottad, akkor verekedni kell egy kört az őrrel, amikor először odatévedsz Roche búvóhelyére.

    Trisst vagy Anaïs La Valette-et mentetted meg Loc Muinne alatt?
    - ennek a kérdésnek tapasztalataim szerint semmi hatása nincs.

    Forrás: Topic összefoglaló :)

    [ Szerkesztve ]

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák