Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fitzgerald #14635 üzenetére
Nagyjából egy véleményen vagyunk a két játékkal kapcsolatban, csak más szavakkal fogalmaztuk meg.
A lore tekintetében ugyanakkor nem értünk egyet, a Witcheré messze nincs olyan részletesen kidolgozva, elég összevetni a két timelinet, vagy a rendelkezésre álló könyvtárakat. Eleve a Witchernél 500-700 éves történelemről beszélünk az emberi faj megérkezésétől a Kontinensekre, a játékok történéseiig; a TES-nél ez ~7000 év, de ha a Dawn érát nem számoljuk, akkor is közel 5000. Egyébként ezzel nincs is gond, nem vesz le semmit a hangulatból a kidolgozatlanabb háttér, de ettől még nem lesz részletes - vallások, hitek, eredetmondák, háborúk, politikai erővonalak változása, hódítások, faji háborúk az évszázadok alatt, stb. ez mind csak néhány hanyag sorral oda van vetve, de nincs kidolgozva. De még egyszer hangsúlyozom, ezek nem elengedhetetlen feltételei egy játéknak, pláne, hogy nem saját világon alapul, hanem egy regénysorozatot dolgoz fel.
Természetesen minden lehetséges írást elolvastam a játékban, köztük a néhány soros "könyveket" is. Gondolhatod, ha a játék hatására megvettem, és elolvastam az összes Vaják-regényt, akkor a játékban sem hagytam olvasatlanul semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tippmix
- Alkoholista nevelde
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest