-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu972
aktív tag
Farkasember
Tudtok valami jó olajat/mérget javasolni a farkasemberhez? Visszaregenerál minden sebzést. -
nonsen5e
veterán
válasz
s7evcsenko #1392 üzenetére
s jött a cutscene.Én két kanyar után utolértem. Használod-e a dupla shiftes (ló stamináját fogyasztó) gyorslovaglást?
Közben előkaptam a kardomat, és amint beértem mellé, rávágtam egyet é -
_Gugu_
tag
válasz
s7evcsenko #1392 üzenetére
Lovon dupla shift a vágta
-
s7evcsenko
addikt
"Értékes rakomány" mellékküldetésnél,
amikor visszaviszem a kereskedőnek a dobozt, amit kért, de nem adom neki, hanem megvádolom, hogy Ő ölte meg a kocsist, amire Ő lóra pattan és elvágtat.
Nekem utána kellene mennem és lerántanom a lóról, de olyan gyorsan vágtat, hogy esélyem sincs utolérni.
Van valami trükk ebben, vagy egyszerűen jobban járok, ha odaadom neki a dobozt? -
blackydan
senior tag
Sziasztok,
Ahogy latom nincsen kulon konzolos/ps4-es topik a jatekra, igy gondoltam "bepofatlankodok" a pc-sek koze... mar amennyiben nem baj
Egyenlore kb 1 orat jatszottam az uj szerelmemmel, kulsore szamomra bejovos, megertem ha sok pc-s tobbet vart tole, en jomagam viszont meg vagyok elegedve a ps-em nyujtotta lehetoseggel is.
Esetleg megkerdezhetem az itt levoket ki milyen fokozaton jatszik kb ?
Story and Sword-on vagyok most, persze csabit a gondolat, hogy foljebb vigyem a nehezseget... ebben az esetben leteznek olyan receptek vagy kulonleges cuccok amik csak magasabb fokozaton elerhetoek? -
törölt tag
Alantas/kocsmatöltelék szintre züllöttem,marhákat gyilkolok nagyipari mennyiségben a relatíve gyors pénzszerzés érdekében.Sajnos muszáj ,mert csóringer voltam állandóan és a Novigradi bank csak svájci frank alapú hitelt ad,nagyon magas THM re.
-
Yllgrim
őstag
válasz
bigbadforty #1380 üzenetére
Az igaz hogy egyszerubb lehet fejleszteni a konzolokra, meg jobban is megterul, hiszen ott sokaig lehet eladni jatekokat akciozas nelkul, itt a Steam-GoG-egyeb oldalakon mar a megjelenes elott megveheted 60%-al olcsobban is akar.
Van aki ezt ugy fogja fel hogy ki lettek jatszva a szabalyok, van aki meg ugy kozeliti meg hogy a PC amugy is egy "productivity machine" (nem tudom szepen leforditani, ertitek) es csak a kreativitast noveli az egysiku- egyforma konzolokkal szemben. Mi mind kulonbozoek vagyunk
Mindegyik termek jo, mielott meg nekem van esve
Csak en a PC-t reszesitem elonyben ugy 20 eve
A jatek meg baromira jo, nem nagyon kotott le mostanaban jatek ennyire
A grafikan meg csiszoljanak azert
-
bigbadforty
tag
válasz
Yllgrim #1378 üzenetére
Ne keresd, én írtam, hogy leszarják a PC-s társadalmat, mert ahogy a CD Project Red is nyilatkozta, a PC-ből nem térül meg a játék.
Egyedül a Blizzard tudja bevállalni, hogy PC-re fejleszt akár F2P játékokat, és 10 milliós játékosbázisa lesz, de manapság egy COD, vagy akármilyen játék konzolon éri meg, mert milliós nagyságú eladásokat produkál.
Még nem olvastam a cikket, amit linkeltél, csak véleményem szerint nagyon hanyagolják a PC-t, mert ugye nincs két ugyanolyan konfig, ezért nem is bajlódnak vele annyit (a GTA V azért jól sikerült).
De mondom ez csak vélemény, nem olvastam kimutatásokat.
Szerk: Ja akkor nem az enyémre gondoltál, mert én is írtam hasonlót
de nem baj, akkor reagálok erre
-
Yllgrim
őstag
válasz
s7evcsenko #1371 üzenetére
Itt valaki irta a forumon, hogy a PC-s jatekipar a toreeke a konzozoknak, ezert nem preferaljak a studiok. Megkeresem.
szerk: megvan. Tehat az ossz konzol piacnal...
-
snecy20
nagyúr
válasz
BoneDragon #1375 üzenetére
Mondjuk az a durva, hogy ezért az árért vannak a 4-6 órás játékidővel bíró hamar kipörgethető és hamar elfelejthető cuccok, meg a Skyrim, Oblivion, Witcher-féle megjósolhatatlanul sok játékidővel rendelkezők.
-
Nuada herceg
őstag
Spoiler
Elakadtam, de fel is basztam az agyam. Amikor be kell jutni a várba kerülőúton. Bejutottam a barlangba, megtaláltam az öreg kutat, amin fel kéne mászni. De az nagyon nem megy. Itt szenvedek már fél órája!
Valakinek sikerül? fogalmam sincs hol kell mászni! Vagy a víz alól kéne úszva? De úgy meg nem látok semmit ,teljes a sötétség. Ez 1 nagyon idegesítő dolog számomra. -
BoneDragon
veterán
Hihetetlen mennyi rejtett hely van és kincs, amit a térkép nem is jelöl. Elég brutális recepteket lehet találni. Soha nem fogok végezni a játékkal...
-
torma1981
veterán
Szia. A Vipera kardot hol lehet találni? Vagyis a receptet?
-
Anubris
őstag
Azt sehogy se lehet beállítani, hogy egyszerre több küldetést mutasson a térkép?
Már Velen régióban is akkora a terület, meg megszámlálhatatlan a küldetés, hogy alig lehet nyomon követni, mi van épp a legközelebb. -
gradient99
tag
válasz
Nuada herceg #1363 üzenetére
Hát igazság szerint, majdnem egy hónap telt el és a kedves négy betűs webshop még nem adta vissza a szervízbe leadott HD7870-es VGA-mat, így már nem bírtam magammal. Ami érdekes hogy a config fájlokban a gyári 1024es textúrák helyett 8-assal sem adott 1 fpssel sem többet mint minimál beállításokon. De egyébként a játékélmény a fontos, lehet fogok még így játszani, legalább stabilan tartja maximum 3-4 fpssel van néha kevesebb
-
Xmodule
őstag
Jatszottam ma kicsit.
lenyomtam egy kartya jatekot is ami önmagaban akkora komplexitassal bir szerintem mint egy kulön alló játék(nekem bonyolult is). Ez a jatek hatalmas tartalommal rendelkezik, elkepzelni nem tudom hany ora lesz majd végig tolni (eléggé ez a minden bokorba benézös tipus vagyok). Nagyon durva!Kutas kuldit megcsinaltam, -
Nuada herceg
őstag
válasz
gradient99 #1350 üzenetére
Élmény lehetett minden perce!
-
Anubris
őstag
válasz
Montesantos #1346 üzenetére
[link] Mondjuk ha tényleg ennyibe kerül akkor lehet inkább megvárom a Pascal-t.
-
Yllgrim
őstag
Nem tudom ki irta ide tegnap talan hogy a konzolokon tobb beveteluk van a jatekgyartoknak mint a PC-n, de javaslom neki elolvasni ezt, vagy ha az angol nem megy akkor a kepeket nezegetni, a diagram tanulsagos. Wall Street Journal, nem kurir vagy ilyesmi...
-
1m1s
tag
Megakadtam: A báró lányát és feleségét keresem,
a lány már megvan a zasszony még nincs és ezt írja feladatnak, de pontot nem ad meg hogy mégis hol keressem a nyomokat. -
tescodr
aktív tag
Ott tartok hogy először vagyok Cirivel,de ez a kislány elég para!Jól érzem hogy nem kerek vele kapcsolatban valami?Mintha nem túl evilági lenne -
GrG1210
aktív tag
válasz
Montesantos #1353 üzenetére
Nem , 1.02. ír
-
GrG1210
aktív tag
Asszem holnap rakok egy új winfost , mert valami nálam nem gömbölyű , gog.on csináltam accuntot , de valahogy nem tudok bejelentkezni .
-
snecy20
nagyúr
válasz
gradient99 #1350 üzenetére
Olyankor erősen kell hunyorogni és kicsit folyamatosabbnak fog tűnni a játék futása.
-
gradient99
tag
válasz
Montesantos #1344 üzenetére
Próbáltam HD460on, 13fpssel ment minimumon, 1024x768ban, játszottam vele kicsit, jó volt
-
GrG1210
aktív tag
válasz
Montesantos #1348 üzenetére
természetesen gyári , de a gog, nem ajánlja fel.
-
GrG1210
aktív tag
Én miért nem tudom letölteni az uj patchat ?
-
Anubris
őstag
válasz
Montesantos #1344 üzenetére
Pedig én azt hittem mire megjelenik a Witcher már lesz 980 Ti, de ha jól tudom eltolták a Computex-re.
-
-
Anubris
őstag
Jött ki új patch. 1.03.
-
Iginotus
addikt
Nem tudjátok hol lehet polót venni?
Valakitől átvenném a III hoz kapott polóját ha ő nem hordja -
Nazara
őstag
No köszönöm a lapozófájlos tippet, tökéletesen működött egész délután!
Teszek-veszek a játékban, igyekszem nem a főküldetéseket csinálni, hanem minden mást, viszont belovagoltam Novigradba este, és leesett az állam. Gyönyörű, egyszerűen, csak mentem körbe-körbe és nézelődtem.
-
Helsing
aktív tag
Most láttam hogy egy csuklóvastagságú, kb 30cm-es ág lengedezik a szélben.
-
Helsing
aktív tag
Akkor érthető. Nem nehéz sok pontot elérni benne. Vannak olyan lapok amiknek az ereje összeadódik. Pl a 8-as erejű katapulté. Ha leraksz belőlük hármat akkor az már 24+24+24 azaz 72. Ha ezt megduplázod akkor már 144. És ez csak 4 lap volt a tízből. Illetve 3 ha Foltest a vezéred és a képességét használod.
Hát a kockapókernál sokkal jobb az tény. Az teljes mértékben szerencsejáték volt, mint a sima póker (netes). Ebben azért kell valamennyit gondolkodni is.
Egyébként a gép elég bénán játszik. Pl amikor Scoia'tael-el van akkor mindig ő kezd pedig az az előnyösebb ha az ellenfél kezd. Egy stratégiai játéknál amúgy régen rossz ha számít hogy ki kezd.
-
Nuada herceg
őstag
Na játszottam 1 órát a játékkal, nagyon tetszik!
Van hangulata, a zene, a grafika..
Utóbbi pár medium, pár high beállítás mellett egész szépen fut. Nem mértem rá fraps-el, de olyan 40-60 fps környéke lehet. Nem merem feljebb húzni a grafikát, mert aztán megtetszik, és 20 fps-el kell végigjátszanom.Tényleg nagyon tetszik. Az öreg jól elpicsázott a kártyában.
Na nem baj..
-
snecy20
nagyúr
válasz
Prosector #1324 üzenetére
Én is biztos voltam benne, hogy megnézem a játékot gyorsan max. grafikán, diavetítés, lebutítom, szintén diavetítés, uninstall, és várakozás az új konfig megjöveteléig. Ahhoz képest megy rendesen, RAM-ot is és VRAM-ot is alig eszik, cserébe 1 év alatt újraírták a fejlesztők a grafikát. ha alapjaiban nem is, de azért elég rendesen...
-
Helsing
aktív tag
OP? Ez nem túl op. Ennél sokkal durvább csatáim is voltak.
Nem rossz ez a kártyajáték csak kicsit primkó. Én HKK-n nevelkedtem, ahhoz képest ez gyerekjáték.
Amúgy ötletes és üde színfolt, de én a helyükben folyamatosan bonyolítanám a játékot. Az RPG kártyajátékoknál bevett dolog hogy ezerféle játékmód létezik.
Arról nem is szólva hogy biza van benne hiba is. Pl az egyik lap nem úgy működik ahogy kellene. A felcserélt kép még a legkevesebb (Síle).
Összességében sajnos ez inkább csak arról szól hogy kinek milyen jó lapjai vannak. A játéktudás nem sokat számít mivel ahhoz túlságosan egyszerű a játék. Én örülnék ha finomítanának rajta és átdolgoznák mivel jó móka lenne egy normális rpg kártyajátékkal játszani. -
1m1s
tag
Ha már itt tartunk, VGA-m 99%-on pörög ezzel nincs is ugye baj, viszont videomemoriát csak 1gigát használ a 2-ből.Ez mennyire normális?Feljebb megy egy idő után, vagy lehet csak azért mert minden lowon van és ennyi elég neki? (Még mielőtt beoltanátok, ennyire nem vagyok otthon a témában.
)
-
Sonja
nagyúr
Az nVidia control panelben a Profiloknál-ben kell a beállításoknál adaptívról átállítani max.-ra (nem windows-t használok, így már nem emlékszem mi volt a pontos neve, bocs).
Megvan. Itt, de a második fülön, a Program settings-nél keresd ki a witcher 3-at, és ott állítsd át, ne globálisan.
-
duvi
nagyúr
iPon cikk a fejlesztők nyilatkozata alapján.
"...Ezen kívül a srácok külön fókuszálnak a PC-re, és hamarosan elérhetővé teszik a beállítások szerkeszthetőségét egy .ini fájlon keresztül..." -
pipo112
őstag
Na az új pecssel mi a helyzet próbálta már valaki?
-
snecy20
nagyúr
válasz
bigbadforty #1281 üzenetére
Nem, szvsz a fenti kép azt mutatja, hol jár a PC grafika akkor, ha a játékosok hipnotizálása és vásárlás felé terelése a cél, még akkoris, ha épp egy olyan részletet látunk, ahol egy kilóméterszer kilóméteres területet iszonyat alapossággal lemodelleztek, és amiről tudták a fejlesztők, hogy köze nem lesz a végleges verzióhoz. A korrekt vásárlók felé azért kicsit becsapás, még akkoris ha simán 90+ %-os a játék mindent összevetve.
Eagl3
Azért, furcsa lett volna ha a konfigodon ilyen satnyán fut. Készíts egy új profilt a kártyának 2D/3D órajel beállításoknál, és így mindenképp a load órajeleken fog menni a kártya. Mert így kicsit olyan, mintha nem tekintené 3D alkalmazásnak a játékot.
-
snecy20
nagyúr
válasz
FollowTheORI #1268 üzenetére
Ez egy kicsit szomorúvá tesz, tiszta next gen grafika lett volna ha maradnak az eredetinél...
-
Eagl3
veterán
Azt hiszem megvan, mi a gond nálam. Visszanéztem az MSI Afterburner monitorát és csak 500Mhz-ig megy fel a GPU órajele
hogy tudom ezt beállítani és vajon miért csinálja ezt?
-
melega
őstag
Csurgatom a nyálam mint a Batman Arkham Knight esetében megint egy új generációs konzol, vagy egy drágább gépcsere kellene hozzá, viszont a pénz kell másra saját íjra, vesszőkre november 1.-ére. Illetve a születésnapi ejtőernyős ugrásomra 36000 Ft.[ A banki pénz megint kell fontosabb dolgokra kell./OFF]
-
FLATRONW
őstag
válasz
Nuada herceg #1307 üzenetére
Közepes beállítások mellett jól fog futni.
-
Nuada herceg
őstag
Na töltöm a gog galaxykliensben a játékot! Kíváncsian várom!
Már csak 26 giga!Egyébként mik a tapasztalatok? Kőkemény gépigénye van?
Láttam a követelményeket, de azért bízom benne, hogy közepes grafikán elfut egy HD 7870-en. Vagy ne bízzak ilyesmikben? -
1m1s
tag
-
cikasz
őstag
A víz alatt, hogy lehet harcolni?
-
nejad
aktív tag
Hellosztok! 5.1-en nem hallani a beszédet a játékban, viszont fülesen igen, másnak is van ilyen gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest