- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
[Prolixus] #2425 üzenetére
Akkor ok. Én fordítva vagyok ezzel; az FPS játékok untatnak. Az első rész harcrendszere azért lett olyan, amilyen, mert ott még a Bioware-től licenszelt aurora engine-t használták, az meg ugye körökre osztott harcra lett kifejlesztve. Ők viszont Geralt karaktere miatt akció-RPG-t akartak. Így aztán átalakították, amennyire tudták, és ez sült ki belőle.
Bill + egér. Csakis. A kontroller használata a pokolba vezető út, amely jószándékkal van kikövezve...
Komolyra fordítva: a bill + egér tökéletes a játékhoz, de ha neked nem kényelmes, hát használd a kontrollert.
A párbeszédrendszerről. Ez ilyen kávéház; sok RPG-ben találkozhatsz hasonló megoldással. Az említett párbeszéd az egyik novellán alapul, ha elolvasod, majd jobban képbe kerülsz a dologról. Általában csak annyit tudok javasolni, hogy közvetlenül a fontosnak, vagy érdekesnek ígérkező párbeszéd előtt mindíg ments. Ez bevett gyakorlat hc. RPG játékoknál, míg mondjuk egy H&S játéknál bossharcok előtt ment az ember. Szerintem ne sorba haladj a párbrszéd opciók közül, hanem válaszd azt, ami az addig elhangzotak alapján a legtöbb információt ígéri / legérdekesebbnek tűnik. Én gyakran kalandoztam el mellékszálakon, mondván, hogy a fő kérdés opciói úgyis nyitva maradnak... aztán néha nem jött be. Nincs fix helyük az ilyen opcióknak, és csak sejtheted, hová vezet majd, az opció, amit választasz. Ez is olyan itt, hogy az ilyen "mikrodöntéseknek" is van következménye, és nem tudsz mindíg minden opciót végigzongorázni (vannak ilyen játékok is, de én nem szeretem; csökkenti az immersion-t). Ha negyon nem tetszik az eredmény, visszatöltöm.
A párbrszéd ikonokról tt tudsz tájékozódni. A legfontosabbak az axii, az intimidate és a persuade. Én kb ebben a gyakoriságban használtam őket. Ezeknek 3 szintje van, és értelmszerűen a 3. szinten van a legtöbb esélyed a sikerre. Ha sikeresen használod őket, akkor szintet lépsz, és nagyobb eséllyel sikerülnek a következő ilyen párbeszédnél. Úgy emlékszem, hogy már a prologue + 1. fejezet végére van annyi lehetőség, hogy elérje az ember a 3. szintet. (Az első ilyen alkalom a prologue-ban biztosan sikerül, ez afféle tutorial, hogy "használjad, mer' jó..."
) Ha jól rémlik, az axii jel fejlesztésével is lehet emelni a siker valószínűségén, de ebben már nem vagyok biztos - régen játszottam ezt a részt, és lehet, hogy keverem a 3. résszel. Az viszont biztos, hogy a használat növeli a siker esélyét a következő lehetőségnél. Ezek a lehetőségek nem minden párbeszédnél jelnnek meg, általában csak a fontosabbaknál. A nagyon erős akaratú karakterek (pl. Nilfgaardi követ) esetében nem fognak működni 3. szinten sem.
Van még néhány egyedi képeség, ezeket bizonyos melléküldetések teljesítésével, vagy akár easter eggek felfedezésével lehet megszerezni. Ezekről itt talász információt
Aktív témák
- Politika
- Google Pixel topik
- iPad topik
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest