- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
SimonYana #118 üzenetére
multi jatekrol nem tudok nyilatkozni meg...
tehat a papok ket dologra jok...terulet foglalasra, es kulonbozo ismeretek kifejlesztesehez (csak sima cleric-em volt meg...lehet a kesobbiek tudnak valami extrat is)
gep ellen:
ahogy tudom pappal csak meg el nem foglalt teruletet lehet foglalni (szurket)...tehat nem lehet megteriteni ellenfel katonait (lehet ez nem igy van....nem is probaltam)...ahogy nem sikerult olyan tudomanyagat kifejlesztenem sem amit mar a a gep kifejlesztett...ezert irtam, hogy ha a gep is fejleszti (ez latszik is a tudomanyolnal, ugyanugy kis gyertya eg le, es ha leeg akkor atvalt az ellenfel szinere), akkor celszeru gyorsan az olyanokat kifejleszteni ami prestige pontot adnak (vagy ha azt fejleszti a gep is elsore akkor visszatolteni, es beelozni), csakmert az a negy pont nagyon hasznos a prestige victory ponthoz....foglalni ugy foglalhatsz vele szurke teruletet, hogy ramesz a szurke varra *siman egerrel, es megjelenik ket lehetoseg (extra victory pontot ado teruleteknel 3), hogy bribery/vesztegetes (sose volt meg annyi penzem, hogy ezt alkalmazzam....azt hiszem ezt egy harmadik taktika hozna fel....kereskedo+ruhakeszites/de ez hosszasabb a sornel, es kajat se tudsz mellette csinalni) ill. a papos megoldas ...megjelenik mennyi pap kell hozza, es ha van annyid es raklikkelsz akkor elindulna ksetalva a templombol (annyi amennyi szukseges), es mikor az utolso beer tied lesz az addigi szurke terulet.
Annyi helyre kuldesz papot amennyi kitelik a templomban levo mennyisegbol (de en nem szoktam gyujtogetni...hiszen ez is ido veszteseg...kinezem mennyi kell majd, aztan leadom a rendelest, mikor kitanultak a mesterseget mar mennek is (sok kell, ugyhogy sokszor csak adom le a rendelest)
...mint korabban irtam az arany fele/ill. az extra terulet fele terjeszkedek (mert ez az arany miatt meg +1 VP, az extra terulet miatt szinten +VP...egyebkent a tudomanyok tanulasanal is kimennek a papok a templombol (csak akkor egy semleges helyre/apatsagba setalnak)
Igazsag szerint jobban szeretem a tycoon szeru strategiakat, ahol szepen fejleszthet az ember...de itt a rush eddig jobban bevallt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged