- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
válasz
SimonYana #116 üzenetére
No, a pályát végül is sikerült megcsinálni. Lényeg a gyorsaságban rejlik, én úgy látom. Viszont vegyesek az érzéseim. Gondoltam, ha már megnyertem, le is igázom az ellent. Mindenem kifejlesztve, megy a kereskedelem, jön az arany, gyártom a katonákat, népességem már 200 közelébe, és első próbálkozásra nem sikerült
Hiába volt két csapatom másfélszeres emberszámmal, addigra neki ágyúsokkal lett tele a csapata.
És nem igazán látom az ő faluiba azt az igazi nagy sürgés-forgást, ami ezt szerintem lehetővé tenné... -
oxox
addikt
válasz
SimonYana #116 üzenetére
jaja kell..es nem csak ezert...ha pl. az elejen a kofejto+favagohoz (amik rendszerint egymastol jo messze vannak) csak egy raktarat teszel, akkor gyakorlatilag megno a transit ido...tehat a jomunkasembereid gyakorlatilag tobb idot toltenek setaval a raktarhoz, mint amennyit munkaval toltenek...kummantanak! ...migha ket raktarat teszel, akkor igazi multi lehetsz
En szinte minden kisebb csomopontba teszek raktarat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest