- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
SimonYana #113 üzenetére
leszogezem lehet ez a tovabbi mapokon nem jon be (meg nem vittem vegig), de pl a legutobbi mapon ahol ket ellenfel volt (mocsara map), pont osszertek a teruleteink mikor megnyertem a jatekot....nalam pont forditva volt...jott az ellen, de mar szamolt vissza
kezdes:
kofejto +raktar
favago es fureszuzem, (2-1 aranyban) +raktar
ket farm, ebbol 5 buzamezo, egy malom
pekseg (1db)
sorfozde (2db) +raktar
templom
majd megtobb buzamezo+malom+pekseg (a fenti aranyt kovetve...de ha pl sok buzam van, es kaja is van, akkor sorfozdet csinalok)..kozben a katonakkal elfoglalok 1-2 teruletet es itt parhuzamban mar mast is epitekgetek (amit a terulet ajanl)igy mar boven van sorom ..ugye a sorbol jon be valamennyi arany is (a kocsmaban), de elsodlegesen pap kell, hogy tudomanyokat tanuljanak (ha az ellenfel nem teszi akkor lehet kenyelmesen elsonek teruletet foglalni, ha igen akkor celszeru a prestige pontosokra ramenni,... van egy ami kettot ad, plussz ketto ami egyet-egyet...ha jol emlekszem gyorsabb regeneraciot ill. nagyobb sebesseget adnak a katonaknak)
mennyi papot?!....sokat/rengeteget...az emlitett mapon foglaltam osszesen 4db-6papos teruletet, + 1db tizest...az 34 pap...plussz a tudomanyokhoz is kellett meg...ott mar a zold ellen is fejleszgetett...szerencsere teruletfoglalasra nem hasznalta. 6pap 3 katona ellen kell...ami soknak tunik, de a pekseg+sorfozde eleg hozza...mig egy katonahoz kell aranybanya, penzverde, stb...es ha kifogy a banya akkor ugye geologus kell, hogy talalj meg aranyat...a geologushoz meg masodik szintu prestige kell (meg mint irtam valamennyi aranyat is szerezhetsz a kocsmaban...4db-sor 1 erme...4db erme egy alap katona...tehat 16sor egy alap katon...ami viszont 16papnyi sor
(ami majdnem 3 terulet)....mint a gyalog galoppban..."es meg mi uszik a vizen"...ez arra eleg, hogy az elejen szerezzek egy-ket teruletet, es akar a vegen egy kis idot nyerjek feltartoztatassal)
Mar lehetett volna templomot fejlesztenem de nem jutottam el odaig (meglett az 5 victory pont
) es eleg gyorsan sikerult ezt elerni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Steam topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest