Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Használt VGA / videókártya ajánló
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
Gery9112 #442 üzenetére
Én személy szerint nem tudom mikor fog visszanyalni igazán a fagyi, ha egyáltalán visszanyal.
Az a probléma, hogy a cégek mind-mind presztízs miatt ugranak bele ezekbe a témákba (afro főszereplő, lgbt karakter), a fogyasztókat viszont ezek a dolgok rohadtul nem érdeklik. Ők jó karaktereket akarnak, jó történettel.
És igazából egy idő után úgy is elérik a céljukat, mert akit eszek a dolgok "elrettentenek" a készítő további munkájától, azok úgy is elkopnak. Végül maradnak az "agymosottak", akikat igazából a konkrét játék igazából rohadtul nem érdekli, csak éljenez, hogy van benne ilyen meg olyan karakter.
Kb. mint egy oszkárgyanús film, ahol leforgatnak egy filmet maguknak, hogy aztán pontozhassák magukat.
Mellesleg, nekem a legtöbb esetben ezzel azért van bajom, mert nyilván tudom, hogy egyes döntések csak azért születnek meg, hogy az ideológiát bele lehessen nyomatni a dolgokba.
Tegyük fel a kérdést: Miért kellett kinyírni Joelt?
Laikusként rávágnám, hogy "kellett a drámai történethez".
Logikus gondolkodóként a belső kisördök azt mondatja velem, hogy azért kellett kinyírni Joelt, mert 1) fehér 2) férfi, és ezzel belepiszkított volna a "strong intependent woman leader" ideológiába, amit nélküle a játék "képviselni tud".És ebbe az a vicces, hogyha alapjáraton nem kezdtek volna ebbe az ideologizált baromságba, senki fel sem venné, hogy kinek milyen a bőrszíne vagy milyen a nemi identitása...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest