Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982 #291 üzenetére
Egy tanács.
Az utolsó előtti bossnál éreztem először, hogy nem véletlenül van olyan verhetetlen támadása ami nagyon lassú, kvázi úszott a levegőben felém.Felhúztam a skillek között a piros rúnás visszaverős parryt és gyakorlatilag azzal legyőztem, mivel gyakran csinálja és elég könnyű volt utána visszaverni.
Utána jutott eszembe, hogy basszus, Trokkánál sem szívtam volna annyit, ha felém reoülő esernyős támadását is kivédem, ugyanis az sem gyors a többi bosséhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest