Új hozzászólás Aktív témák

• cocobanana

tag

Végül sikerült megcsinálnom a dual wieldes karimmal. A fiendes szettet használtam, amit Skalpel boss dob, a pontos nevét nem tudom. Na annak ultimate támadása a Doom skill, amivel többet sebzel és közben hpdat is töltöd vissza. Ez a skill és emiatt a szett eléggé opnak tűnt, főleg plates nehézség is. Így letudtam győzni a végső bosst normal nehézségen, de nagyon sok tryba került számomra. Kíváncsiságból betöltöttem a másik karimat a lándzsást és ott levettem easyre, hát vmivel könnyebb, mert kevesebb damaget kapsz, de még úgy se olyan egyszerű. Majd elindítottam a new game plust hát hagyjuk is. :D Mocskos módon sokat sebeznek a bossok és így nem sok értelmét látom ennek. Főleg ki is van platinázva. 165 óra játék után mindenkinek ajánlom. A nagy kardos buildet nem próbáltam ki, mert az elején sem tetszett, amikor 1 pályán adták trialba. Viszont a dual karimmal 68 órám volt és a Whirlwind és Phantom Dance kombó az eléggé tud aprítani, mindent bosst kb. De a lándzsás is jó tud lenni azzal 80+ órám volt, csak mivel annak nincs hp töltése az ütések után, így az előbbit jobbnak érzem a bossoknál.

Új hozzászólás Aktív témák