- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Most én is leraktam , amúgy most értem be a Elameinhez , ott kicsit még dolgozni kell rajta de csak meglesz majd. Néztem az én damage szintem valami 500+ tartok már , a level színt meg valami 89 vagy 98? Lol .
Gondolom kicsit elcsúszott az idő múltkor xD
Volt egy mini pókos boss Elamein elött , sajnos oda már elejétől kellene kezdeni, az ad valamit? (De azt sem tudom már hol volt.)Meg találtam egy titkos falat is a lámpával ,de máshol is mutatja ott nem értem merre kellene menni, de ezt láttam már máshol is. (A Zöld lámpás) Csak annyit segít az irányt mutatja? Látom zöld az aura , de sehol semmi.. mint a egyik pálya elején anno zombis rész kezdődött , ott egy kerítés volt de arra nem tudtam menni se áttörni.
Mert itt is a boss kezdetének elején is csak a boss kapuig mutatja akkor ő lenne a titkos út és boss vagy mi? Na mindegy.. Amúgy jó kis játék de most kicsit megfáradt. Vagy én..Jah a köcsögöket én is gyűjtöm, majd még várok mert kb 18 van csak még meg, és sokkal jobbak is vannak még ha több lesz. De nincs is mit még gyűjteni, anno össze szedtem vissza mentem összes pályán újra. legalább megéri? Most itt van 1-2 azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Napelem
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest