- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Addig nincs is vele gond, amíg csak pár mod van fent. De amint elérsz 50 környékére, akkor már igencsak nem mindegy, milyen sorrendben töltődnek be induláskor. Például nekem perpillanat 76 db. van telepítve.
Nekem most az aMidianBorn parallax modok tetszenek. A RealVision ENB oldalán a Skyrim 2015 Parallax Terraint ajánlják, de szerintem sokkal szebb abból is az aMidianBornt használni (A Book of Silence-on kívül van még a Caves and Mines és a Landscape). Az eredmény:
Viszont amiben tényleg nagyot villant ez a mod, az a karakterek kinézete. Nekem most így fest az emberem:
Mivel nemrég kezdtem új karaktert, ezért még csak Steel Armorom van, de már annak a kinézetét is nagyon megdobja. Ha kiegészítjük az Immersive Armors moddal (Van kompatibilis patch hozzá), akkor nagyon szép és részletesen kidolgozott páncélokat láthatunk. És ez szintén igaz az ellenfelekre és NPC-kre is.
Nekem most így, ahogy van, egyelőre stabil (KOPP-KOPP
), majdnem három órát játszottam vele nemrég és egyszer sem fagyott le. Néha el-elakad ugyan egy-két másodpercre külső, nagyobb terepen, vagy harc közben, amikor gyorsan forgok az egérrel és egyszerre kell sok textúrát betöltenie, de el lehet viselni. Inkább, minthogy állandóan kilépjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest