- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Interceptor #21591 üzenetére
Én is.
Valahogy nem tartom hangulatosnak, amikor 20 nyilat belelövök valakibe, ám az meg sem sérül (kardtól sem), engem meg vígan levág. Ezt csak mazochisták élvezik.
Direkt kipróbáltam god módban, 30 percig csépeltem karddal az ipsét, de nem sérült meg.
Csak sajnálni tudom azokat, akik ezt élvezik.
De ha úgy érted, hogy a világ megtervezése és a többi, az tényleg bejött volna, ha nem szarják el az egészet az RPG-s "harcrendszerrel". Nem véletlenül álltam neki annyiszor, de ha én is cheatelek, nekem az nem élvezet, ellentétben a játék készítőivel.aftercooler: Hát, talán ott. Nem tudom, mert én inkább rátenni szoktam extrákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest