- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Videokártya hőmérséklet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #27791 üzenetére
Nálam eddig működött a game, a legutóbbi patch óta én is "boldog" tagja vagyok a 10 minute crashnek.. minden inditas utan nagyjából 10 percen belül kötelezően kifagy.. iszonyat idegesítő..
Ha lenne más hasonló értelmes játék már rég a földbe tapostam volna ezt a világ szégyene fost, de vhogy Ubinak szerencséje van és egy olyan "vákumban" vagyunk amior egyszerűen nincs mire ráfüggeni, és jobb alternatíva hiányában vissza-visszalogolunk..
Aztán amikor azt hiszed naívan hgy majd egy Diablo 4 vagy egy Day Before megoldja hogy mivel játssz napi szinten, akkor az egyiket elhalasztják a másik helyett meg kiadnak egy diablo3-nál is rosszabb Immortalt ahol akkor se lesz maxos karaktered ha eladod a rózsadombi villádat mert 40 forint nem elég egy pay-to-win modelben nekik hogy felbuffold magad..
Itt tartunk.. oké tudom 3rd world problem picsogás hogy jaj miveljáccak a 1.5M forintos gépemen, de akkor is..
Visszagondolva én már kb a 90-es évek közepe óta játszom PC-n.. soha ilyen jó gépem nem volt mit most.. soha ilyen romhalmaz felhozatal nem volt még mint most.. mindig volt mivel játszani, most kb nincs.. semmi nem köt le, PvP-t utálom, sportos árkádos fifás callofgyutis szarokat az instalálás előtt 2 héttel unom meg.. A Wildlands kijátszottam, a BreakPoint egy vicc, Outriders egy vicc, a Div1-2-ben meg több órám van mint egy svájci órásmesternek..
Röviden összefoglalva ma a játékipar ott tart hogy azmennyaf@szomba..
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest