-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, előre bocs ha itt kérdezem de itt jobban pörög a topic és talán mindenki naprakész a témában.
Tud valaki eladó Year 1 Pass kódot?
Nem kezdeném újra a játékot egy Gold Edition -el.....Köszi.
-
noxon
őstag
Helló.
Most értem el a tier1-et. A score pontokkal mit lehet csinálni? Amik a felszerelések mellett is vannak. -
GAbre
veterán
[Rivatuner nélkül kicsit jobb.nem szaggat annyira,de még így is 1 idő után nekiáll diavetíteni kb]
Azt hittem jár vmi azért ha lvl 5-ön elfoglalom az összes cp-t.
De sajna nem 2-3 óra a levesbe elment :S -
25.5% Health Overlord chest in level 12-16 clan.
20.5% Armor Badger Turf backpack in level 28-30 Clan.
40K Health Gila Guard vest in level 28-30 Clan.
20.5% Headshot Damage Providence Defense vest in level 22-26 Clan.
25% Hazard Protection Gila Guard gloves in level 22-26 Clan.
16.5% Critical Chance Alps Summit Vest in level 2-4 Clan.
752 Skill Power Petrov Dfense vest in level 16 Clan. -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #12183 üzenetére
Gratula. Mi nem jartunk szerencsevel. Ketszer mentunk mindenki mas karakterrel (osszesen 16), senkinek nem dobta. Pedig en is tovabbadnam
-
regener
veterán
-dupla-
-
regener
veterán
A piros kesztyűt nem valami nevesített/boss dobhatja amúgy?
Egy challange küldin kidobta tegnap 497-en (csak hogy húzni kelljen rajta valami pirosat feláldozva) egy kupac sima mob (3 piros és 2 lila egymáshoz közel - de a gránátvető igen meggyőzően egyhitelte mind).
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #12183 üzenetére
Gratula.
Ki lett Sas Hordozó? -
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #12179 üzenetére
-
Jimbo75
tag
Szánalom a köbön. 8 perc után elindul,aztán közli, hogy patch volt, úgyhogy újraindítaná magát, újabb 8 perc, majd miután bejutok, akkor meg nem regisztrálja a lövéseket, Mk17-ből egy 40-s tárból rakás fejlövés után full HP-val rohangál a sima piros mob. Szégyen ebben a játékban a programozás, b+, szégyen
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #12172 üzenetére
Csak úgy mondom,hogy msi afterburner nélkül kicsit simábban fut sokkal kevesebb az akadás.(úgy néz ki)
Hát a defender drónt nem javították úgy látom.Anonymus neked nem kell meghívó breakpointra?
Van még 2 ember akit hívhatok. -
GAbre
veterán
válasz
Nem ezért is volt megint leállás?
Pedig ma délelőtt még szépen indult el,talán még patch utáni első indítás is.
De lassú,talán lassabb,mint tegnap. -
arnikusz
veterán
válasz
Hosszabb lett.
Kipróbáltam a Kenley Library 1 engedélyzett küldetést, hát nem nyügözött le, az biztos egyedül a turretes buildem kell hozzá, meg hazardvédelem. A szobát nem nyitotta, a végén adott egy Wyvern arany valamit, de nem engedte felvenni és bezárt mindent, ill 2 week múlva lesz váltás.
Hosszú és uncsi max. a végén a 2 kalapácsos volt odafigyelést igénylő. -
Anonymus23
veterán
Csak nekem lett hosszabb a betöltési idő a mai karbantartás óta?
-
Gigant20
tag
válasz
Anonymus23 #12157 üzenetére
Mennyi???
Én már a 6%-nak is örülnék!
Korrekt ez az RNG nah!Mindegy elkezdem húzni a 3. karakter, mert még mindig nincs EB, pedig tegnap 2 karakteren is nyitottam, kell a 3. nah!
-
TommyS_27
senior tag
-
Gigant20
tag
válasz
Anonymus23 #12152 üzenetére
Ez mondjuk teljesen igaz, de én pl. AR mod-ból 6%-ost (ebből van nagyobb is?) csak videón láttam.
-
válasz
freddirty #12151 üzenetére
persze, nincs olyan korlátozás, hogy egy lvl1es cucc attribját ne tudnád rápörgetni egy gs500asra.
ha nem engedte, akkor más miatt nem engedte. pl. másvalami már volt rajta pörgetve, vagy craftolt cucc volt, vagy éppen felszerelt cucc volt, vagy túl sok lett volna a tárgyad recalibration limitjének.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi #12149 üzenetére
Mondjuk a 4.ket törölhetném én is, de jelenleg +1% miatt nem visz rá a lélek
Ott rohadjon meg az egész, ha nem nyúlnak hozzá az RNGhez rövidesen akkor még nagyobb játékosbázist veszítenek...
A poén az, hogy ha kiesne akár csak egy jobb módosító máris bejönne a különbség. -
Habugi
addikt
válasz
velizare #12145 üzenetére
Köszi, sajnos csak du.5 körül érek haza, kiderül h ~7óra elég lesz-e.
(#12146) Gigant20:
DA
(#12148) Anonymus23:
Mint a huzat..
Az a baj semmi sem farmolható, ez pedig legalább egy fix valami, egy megfogható cél.
Mehetne 3-4 karakterrel pl a Bounty helyette de most olyanja van a servernek h minden skilles @ sárga szarral van tele (ez a Massive féle RANDOM), azt a hajamra kenhetem, Stridvastból & 5.11 táskából kiindulva pedig nyugodtan várhatnám még a 13+os awd-s mellényt akár hónapokig is.
-
Gigant20
tag
válasz
Anonymus23 #12140 üzenetére
Ott a pont!
-
pzstm
titán
válasz
-
sith7
félisten
válasz
-
turrethez gunner buildet építenék, armor tankkal.
-
szucstom
őstag
válasz
arnikusz #12133 üzenetére
Nekem tegnap összejött a 25-30k turret sebzés. Táskán a tech support, fegyveren meg a recharged talent kell elsősorban, plusz ugye a módosítók. Képet nem tudok most mutatni róla, hogy pontosan miket raktam be, de a petrov nélkül (ha jól emlékszem annak a harmadik bónusza a turret skill power) meglett a sebzés. Poén, hogy csak összedobáltam a meglévő cuccaimat. 2 piros-kék, 12-13 sárga. SP 3,1k körüli. Egyetlen hátránya, hogy a kuvasz egy lövésétől fekszem.
-
9.30tól 3 óra leállás lesz, patchelik a defender drónt.
-
xyvalaki
aktív tag
FPS gondom nincs, viszont eddig volt 1, azaz egy delta, most meg két nap alatt 6. Válasz: ne wi-fi-n játszak! Közvetlen a falból, kábellel vagyok fent.
-
GAbre
veterán
Jött válasz ubitól.
Állítólag msi afterburnert ki kell kapcsolni.
Hát ez se segített,akkor ezek után vegyem le low-ra a beállítást.
Persze,mert 1080ti-al,max beállításokról lowra levéve nem tűnik fel az fps esés vsyncel ugyebár.
Csak mondjuk az az érdekes,hogy itt meg v-syncel 50 fps-em lesz lowon.
De most meglesem így látok-e laggot.Aztán töröljem a temp-et meg windows file check.Nem zavarja őket,hogy mondtam újra raktam
Nem náluk van a hiba persze...De ha valakinek beválik próbáljátok ki.
-
Gigant20
tag
A betöltési időt megmókolták ma is? Mert jóval több mint tegnap, már 3 szendó és egy cigi mire megjelenik a karakterem! Egyre jobb!
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #12119 üzenetére
KI tudja ennyi target infóért,lehet gs 4900-asok...
-
tök jó, hogy minimális unit tesztelés nélkül kiadják a játékot.
-
dvd24
senior tag
válasz
DrJaka #12115 üzenetére
-Elemental Gadgetry – Skills that apply status effects gain +50% status effect duration and +50% skill haste.
Minden olyan skilled ami felrak egy status effectet kap +50% durationt és skill hastet, tehát tovább tart az effektje és hamarabb használhatod újra.
-Energy Infusion – Whenever you apply a status effect, your gloves become infused with that for 60s. While infused, you gain +10% skill damage, +10% skill healing and repair and +10% skill duration for each Utility (yellow battery) on your gear.
Mindig amikor felraksz az ellenre egy status effectet, kapsz egy 60 másodperces buffot. Amíg ez a buff rajtad van, minden egyes sárgáért ami a geareden van kapsz +10% skill damaget, +10% skill healt és +10% durationt. Ez az én konkrét esetemben +120% sebzést jelent a cluster mine-al.
-Charged Proxies – Whenever you throw a skill, 1.25s after landing, it creates an explosion applying the infused status effect to all enemies within 6m. Enemies affected by the infused status effect take 50% more damage from your skills.
Még egy kis extra, hogy amíg rajtad van az előbb említett buff és használsz egy skillt, az is szétdobja újra az effektet 6 méteres sugarú körben a landolási pontjától.
Végigpróbálgattam az összes status effectet adó skillt és a legkényelmesebb a vakító firefly. Gyors, követi a célpontját, kicsi a CD rajta, a többivel sokkal nehézkesebb a használat.
Jah, és rohadt nagy mákom volt. Camp White Oakban esett az utolsó bossból a kesztyű a legelső story módban való végigvitelkor.
-
GAbre
veterán
Nem tudom.
Lehet vga specifikus a hiba.
Havernak zotac 1080-ja van,annál is van
Nekem 1080ti.
Nálad 2060.
Gondolom ezen nem fut majdnem teljesen maxon,esetleg lehet 1-2 beállítás,bár 1-2 vel kisérleteztem anno,és nem volt jó.
Volt nálam is,hogy véletlen hagytam,hogy experience belenyúljon a játékokba.
Akkor este nem volt akadás.
Aztán próbáltam bejelentkezés,nvidia fedőréteg nélkül.
Sőt még experience program nélkül is.(mindezt 1-2 hete).
De így is volt lagg. -
dvd24
senior tag
Nekem pl 320 órám van a játékban, végig DX12 alatt toltam és se drop se crash nem jellemző. Na jó talán volt egy-kettő, de nem olyan durva mint amiket itt olvasok, hogy óránként egyszer kidob a game. Konfig az adatlapomon, de semmi extra. Lehet az a trükk, hogy ráhagytam az experiencre, hogy állítsa be a dolgokat és nem is nyúltam a grafikai beállításokhoz, nem tudom...
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
sp8787 #12105 üzenetére
Ez mind szép amit leírsz, de a raidek nem az ilyen embereknek lettek kitalálva egyik játékban sem! Rengeteg más legetőség is van ha csak lövöldözni akar valaki.
De ha az exkluzív tartalomra vágyik akkor igenis tegyen bele energiát, hogy ne csak kolonc legyen mások nyakán!
(#12104) GAbre
Dehogy oldották meg! Ideig óráig jó volt az előző driverrel. Ma jött egy új NV-hez probáld ki, hátha...
-
Jimbo75
tag
Úgy látom ismét visszatért a 10 perces bejelentkezés, amit egyszer már megoldottak. Komoly cég ez....
-
sp8787
addikt
válasz
mg1992mg #12103 üzenetére
Ok tiszta.
Egyebkent en ehhez ugy allok ,hogy el kell fogadni ,hogy nem mindenki ugyan azon okbol jatszik egy bizonyos jatekkal. Sztem nagyon sokan vannak akiknek van egy kis idejuk es csak siman lovoldozni akarnak egy kicsit , nem erdekli oket ilyen build meg egyeb dolgok.Peldaul en ezt is meg a Div1-et is sima solo loot- jateknak fogom fel es csak kenyszerbol jatszom a multi reszet mert alapbol nem ezek a jatekok azok amiket igazan szeretek de ebben is el lehet tolteni nagyon sok idot szerencsere, egesz jol szorakozva.
-
GAbre
veterán
I would like to inform you that this issue has been resolved with one of the previous patches.
After taking a closer look at the system files you provided, I have noticed that the GPU drivers are outdated. Please refer to the link below so you can download the latest version.
https://www.geforce.com/driversAztat mondja ubifos,hogy megoldották a dx 12-es gondot,és töltsem le a legújabb drivert.
Hát ha nem a 7en érkezett driverre gondolnak,akkor kamuznak.
Vagy valaki szerint megoldódott a dx 12-es fps droppolások? -
mg1992mg
őstag
válasz
sp8787 #12102 üzenetére
Figyu, szerintem mindenki félreértette amit írtam.
1. Én is most vagyok először a raidben, ráadásul még videót se néztem róla, max 1-2 képen láttam mi merre hány méter... Mégse csináltam olyanokat, amiket én itt láttam... Jó, Razorback kivételével minden lement, de nem is ez a lényeg.
2. Nem vagyok se elit, se pro játékos, 200 órám van összesen a Divi 1-2-ben (jól megfelezve he-he), és még ügyes se vagyok (se ebben, se másik játékban sem).
-
sp8787
addikt
válasz
mg1992mg #12101 üzenetére
Egyebkent amugy igaza van mert amit irtal az sima elitizmus. Azok az emberkek lehet elsore probaljak, nincsenek tisztaban a mechanikaval...etc. ami amugy nem egy terhajlitas csak eppen gondolom nezni kellene rola egy videot elotte. Ugyanugy mint a raid-elok 99.9999%-a aki szinten nem magatol jott ra a dolgokra.
Csakhat ilyen ez mindenki minden idok legjobb Div2 jatekosa ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged