- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lilalur
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom már hátha van megoldás de még nem akadtam rá. Egy Inspiron 1750 es gépen szeretném beállítani a felbontást. A régi gépem egy MSI L735 ös volt és a natív felbontásánál magasabbon is szépen ment, még a kép is jobb volt (1650*1050 vagy valami ilyesmi de akár 2000+ ig is felvihettem).
A gép adatai: Dell Inspiron 1750. (17.3 mas HD méret) 64bites vin7-el és egy Ati Mobility Radeon 4330 al. A natívja 1600*900. (az MSI-nek a natívja 1400 valamenyi volt ha jól rémlik)Az ati idegesítő driverének lecserélésével/tuningolásával próbálkoztam de hamar be kellett látnom hogy a 64es win7 elég erősen az utamban fog állni. Amúgy is lehet hogy az a ludas.
Mindenféle Tweaket próbáltam erre is (mármint a win7-re) de ezt nem lehet állítani.
Van valami lehetőség rá hogy más felbontásokat is adjon a drága rendszerem, ne csak 3-mat? (800*600, 1024*768 és 1600*900 ... és kész)
Nem játék alá szeretném, de vannak programok (pl a Photoshop) ahol a sok kis ablakocskát jobban el tudtam helyezni a régi gépemen is pl.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...