Új hozzászólás Aktív témák

• lilalur

csendes tag

Sziasztok!

Egy ideje olvasgatom már hátha van megoldás de még nem akadtam rá. Egy Inspiron 1750 es gépen szeretném beállítani a felbontást. A régi gépem egy MSI L735 ös volt és a natív felbontásánál magasabbon is szépen ment, még a kép is jobb volt (1650*1050 vagy valami ilyesmi de akár 2000+ ig is felvihettem).
    A gép adatai: Dell Inspiron 1750. (17.3 mas HD méret) 64bites vin7-el és egy Ati Mobility Radeon 4330 al. A natívja 1600*900. (az MSI-nek a natívja 1400 valamenyi volt ha jól rémlik)

Az ati idegesítő driverének lecserélésével/tuningolásával próbálkoztam de hamar be kellett látnom hogy a 64es win7 elég erősen az utamban fog állni. Amúgy is lehet hogy az a ludas.
    Mindenféle Tweaket próbáltam erre is (mármint a win7-re) de ezt nem lehet állítani.
    Van valami lehetőség rá hogy más felbontásokat is adjon a drága rendszerem, ne csak 3-mat? :) (800*600, 1024*768 és 1600*900 ... és kész)
    Nem játék alá szeretném, de vannak programok (pl a Photoshop) ahol a sok kis ablakocskát jobban el tudtam helyezni a régi gépemen is pl.

Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák