- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
fel, hátha valakinek van philipsel is tapasztalata?!
-
mh197
őstag
Az üveglaposak jók, nekem is tetszettek, mikor ezt vettem. Sajnos én a hagyományos vékony műanyag képernyős mellett döntöttem. De ez meg igencsak sérülékeny.
Az üveglap gondolom cserélhető. Márcsak ezért is jó az a típus.
Ha esetleg más tud még valamit arról, hogy a philipseknél lecserélhető-e az a műanyag az elején, írja meg plííz!
Thx!
-
mh197
őstag
Akkor ezek szerint a TFT-m képernyője, amit meg is tapogathatok, az már maga a panel része lenne, szvsz lebonthatatlan?. Elég rossz hír.
Jó lenne, ha a gyártók raknának rá vmiféle védőrészt, amit lehet cserélni, márcsak a karcok/sérülések végett is. Pl sok törölgetés, tisztítás stb... -
mh197
őstag
Tehát adott egy 19 colos philips 190S monitor (TFT, és nem üvegelőlapos, hanem csak sima műanyagszerű)
A kérdés az lenne, hogy lehet-e a TFT előtt lévő műanyag védőt cserélni ezen moncsinál, vagy az egybe van építve a TFT panellal?
(Feltettem már ezt a kérdést 4x az egyik topicban, de nem tudott rá senki semmit mondani, szvsz ezért bátorkodtam új topicot nyitni. Egyébként hasznos lenne tudni, hogy más moncsik esetén is van-e lehetőség a kép előlapjának cseréjére, mert szerintem sok helyen sérülhet karcolódhat a képe egy ilyen TFT-nek!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Jó lenne, ha a gyártók raknának rá vmiféle védőrészt, amit lehet cserélni, márcsak a karcok/sérülések végett is. Pl sok törölgetés, tisztítás stb...