- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
Alapvetően én is úgy gondolom, hogy nincs képtorzulás csak azt nem értem minek 5:4-es monitorokat csinálni, pláne video bemenettel.
Egyébként pont azt akarom eldönteni mibe öljem a pénzt. Tizensok éve ülök mindenféle CRT-k előtt és romlik a szemem, otthon meg már nagyon kicsi a 14-es. Jó lenne olcsón jó minőségű, nagy méretű és persze sokáig működő meg ''future proof'' cuccot venni. De ilyen nincs. -
ISZOLE
senior tag
Azért kérdezek mert nem tudom (se jobban se máshogy). Ha nem kérdezek válaszolni se lehet. A kapott válaszokon elgondolkozva próbáltam meg a #24-ben összefoglalni az információkat -többek között az alapján amit te írtál-, hogy az esetleges félreértéseket tisztázni lehessen.
Aktív témák
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest