- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Megint csak azt tudom mondani, hogy más dolog a fórum, és más egy cikk egy honlapon. A honlapra írt cikkjei azért egészen más stílusúak, mint az ide írt hozzászólásai. Amennyire én látom, törekszik is bennük helyesen írni (volt egy - igaz rövid - cikk, ami első és második olvasatra is mentes a helyesírási hibáktól; mást ott nem nagyon olvastam tőle). Amúgy pedig a cikkek nyelvezetét nem kifogásoltam, nem vitatom, hogy ilyen a stílusa...
Részemről ennyi, ezen nincs mi ragozni tovább...
Hogy ON is legyek. Én a saját monitoromat eddig csak puha ronggyal törölgettem, folyadékok használatára még nem vetemedtem...
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Nem olvastam végig a cikket, de egy-két (helyesírási) hibára felhívnám a figyelmedet..
''Gyakorlatilag mióta tft-k mellett élem az életem azóta küszködöm, hogy mi is lenne az optimális megoldás a képernyők tisztítására. Most úgy tűnik , sikerült végre megnyugtató eredménnyel abszolválni a kérdést.''
''...de mikor a tükröződés-gátló bevonat sérüléseit...''
''...amik a hirtelen felindulásból elkövetett takarítás után állandósultak a megjelenítőn.''
'... ne adj' Isten földmosó...'
''...ismerszik bulldog természetem, hogy csak ennyit próbálkozzak, hanem külföldön huzamosabb időt eltöltő ismerőseimet bombáztam ezirányú igényeimmel, de ők sem jártak sikerrel.''
''Na , itt komolyan gondolkodóba estem''
''minden második-harmadik számából ismétlést kellett kérnem , és mikor ezt már szóvá''
''...állomásozik ideiglenesen, hát gondoltam kihasználom a lehetőséget''
''Gyártó ajánlása szerint monitor kikapcsoltam, de türelmem nem volt kivárni a kihűlést, így egyből spricceltem, majd óvatosan törölgettem. És leesett az állam , tényleg működött a dolog.''
Hmmm, egy kicsit sokat írtam, de lehet, hogy tényleg át kellene olvasnod mégegyszer a cikket, ha már a hozzászólásaiddal amúgy is sokszorosan megsérted a magyar nyelvet...
ui.: Nem kötekedni akarok, csak segíteni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest