Hirdetés

Aktív témák

• HerrKiss

tag

válasz adam #52 üzenetére

Teljes mértéken igazad van, szegény ember vízzel főz.
    Azért bátorkodom hozzászólni a témához, mivel néhány hete boldog (?) tulajdonosa vagyok egy Tevion DVD-3000 asztali lejátszónak. Pár sorban leírom a tapasztalataimat, hátha érdekel valakit.
    Először picit off-topic leszek; elég nagy mennyiségű (értsd: többszáz) Tevion DVD-t írtam már magamnak + haveroknak, és eddig senki nem panaszkodott. Az áramszünetet leszámítva nem is rontottam belőle. Aki fikázza, az mondjon egy helyet, ahol ilyen árban (kb. 100 Ft / db) tudok márkás lemezt (Philips, TDK, ...) venni, és örömmel lemondok a Tevionról. Bár... volt egy Verbatim lemezem, ami egyszerűen fogta, és ledobta az ezüstjének egy részét. Tudjátok, ilyen vízszintes vonalak voltak rajt abból a célból, hogy arra lehessen írni alkoholos filccel a dolgokat, és az alsó alatti fóliát ledobta. Gondolom értitek, ha nem, akkor bocs.
    off-topic vége.
    Szóval a Tevion DVD-3000. Vannak hibái, szerintem senki nem mondta, hogy nem, de olcsó, és a tudását is ehhez kell mérni (legalábbis én így gondolom). Lássuk, mit nyújt ezért a 27.000 Ft-ért.
    Asztali DVD lejátszó távirányítóval. Közepesen jó design, bár végül is szerintem jobban néz ki, mint a Thompson, amit leváltott.
    Kicsit hangos a mechanikája, de ez csak nagyon néha zavaró.
    Ami ennél bosszantóbb hibája: ha beletekerek egy filmbe, vagy pauzolom, utána hajlamos elveszíteni a fonalat (elcsúszik a hang és a kép)
    Szintén csak beletekerés, illetve pauze után vettem észre, hogy néha kilép a filmből, és ilyenkor el sem tudja indítani újra a lejátszását.
    Mindezek bosszantó hibák, de szerintem együtt lehet élni velük. Mobil lekapcs, csengő kinyom, film megnéz. Mobil vissza, csengő vissza. Nem kell pauzolni, nem kell tekerni, egyben végignézem a filmet, aztán jó minden :) Másnál is felléptek amúgy ezek a hibák?

Aktív témák