- DUNE médialejátszók topicja
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
HerrKiss
tag
Teljes mértéken igazad van, szegény ember vízzel főz.
Azért bátorkodom hozzászólni a témához, mivel néhány hete boldog (?) tulajdonosa vagyok egy Tevion DVD-3000 asztali lejátszónak. Pár sorban leírom a tapasztalataimat, hátha érdekel valakit.
Először picit off-topic leszek; elég nagy mennyiségű (értsd: többszáz) Tevion DVD-t írtam már magamnak + haveroknak, és eddig senki nem panaszkodott. Az áramszünetet leszámítva nem is rontottam belőle. Aki fikázza, az mondjon egy helyet, ahol ilyen árban (kb. 100 Ft / db) tudok márkás lemezt (Philips, TDK, ...) venni, és örömmel lemondok a Tevionról. Bár... volt egy Verbatim lemezem, ami egyszerűen fogta, és ledobta az ezüstjének egy részét. Tudjátok, ilyen vízszintes vonalak voltak rajt abból a célból, hogy arra lehessen írni alkoholos filccel a dolgokat, és az alsó alatti fóliát ledobta. Gondolom értitek, ha nem, akkor bocs.
off-topic vége.
Szóval a Tevion DVD-3000. Vannak hibái, szerintem senki nem mondta, hogy nem, de olcsó, és a tudását is ehhez kell mérni (legalábbis én így gondolom). Lássuk, mit nyújt ezért a 27.000 Ft-ért.
Asztali DVD lejátszó távirányítóval. Közepesen jó design, bár végül is szerintem jobban néz ki, mint a Thompson, amit leváltott.
Kicsit hangos a mechanikája, de ez csak nagyon néha zavaró.
Ami ennél bosszantóbb hibája: ha beletekerek egy filmbe, vagy pauzolom, utána hajlamos elveszíteni a fonalat (elcsúszik a hang és a kép)
Szintén csak beletekerés, illetve pauze után vettem észre, hogy néha kilép a filmből, és ilyenkor el sem tudja indítani újra a lejátszását.
Mindezek bosszantó hibák, de szerintem együtt lehet élni velük. Mobil lekapcs, csengő kinyom, film megnéz. Mobil vissza, csengő vissza. Nem kell pauzolni, nem kell tekerni, egyben végignézem a filmet, aztán jó minden :) Másnál is felléptek amúgy ezek a hibák?
Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest