Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerryMoTo
csendes tag
válasz
GhostWalker #27 üzenetére
Én pedig 10 év után.
Egyébként jó cucc, most kerüt hozzám egy ilyen. Csak mélynek használom, annak viszont alaposan. Sajnos időnként lekapcsolt, mert túlmelegedett, de orvosoltam egy hátulra szerelt 12cm-es ventillátorral. így tökéletesen működik.
-
GhostWalker
tag
Lelket öntök ebbe a fórumba 1 év után. Kérem akinek van ez a hang szetje írjon róla minden jót. Ilyet szeretnék venni!!!!!!!!!!!!!!!
-
audi100td
nagyúr
A héten megjön, valószínüleg csütörtökön vagy pénteken, ha érdekel majd írok róla.
Mivel nagy zenefüggő vagyok, gondoltam akkor már inkább egy normálisabb 2.1, mint egy gagyibb 5.1-es cucc, persze a Teufelnek örültem volna a legjobban, de ha nem megy, akkor most nem fogom eröltetni
-
renato
aktív tag
válasz
audi100td #23 üzenetére
hát én most adtam el a z-4-emet, és jó lenne egy olyan ami bulikon is szól rendesen, van hozzá távirányító is, valamint hangzásra sem kismiska.
z-cinema ütne, de túl drága, és a mélye is püfögös kis hangerőn (ki be kapcsol a kevés jeltöl vagy mifene = nem tudja eldönteni kell-e a zenéhez)
szal most vagy z-10 lesz, vagy z-2300. később meg majd valami klassz 5.1-es. megkockáztatom, akkor már jobbat akarok/lehet mint a topic címben szereplő cucc. -
audi100td
nagyúr
Közben rendeltem egy Z-2300-at, Teufel meg majd ha lesz elég lóvém, illetve raktáron
-
audi100td
nagyúr
válasz
ludasmatyi #19 üzenetére
Itt van a topikja, de most már ne offolgassunk
-
renato
aktív tag
válasz
audi100td #16 üzenetére
hát jah, nagy a para, bár szerintem ha külföldi fórumokon nem merül fel a téma, hát nemtom.
nekem amúgy sem kell hogy püffögjön a mély, az nemtom mire jó, nagyon nem zenei...szóljon szolidan a többinek aláfestve aztán kész
persze ha nagyon gyér, az gáz, de azért majdcsak nem. mondjuk azt nemtom ezt mi okozhatja. a mélyládája sz*r? nah mindegy. a héten szerintem edigital és megrendelem a z-5450-et. majd megírom milyen.
-
renato
aktív tag
válasz
audi100td #14 üzenetére
[OFF]különben a logi mellett szól valami, ha elcsesződik valamid, általában kertelés nélkül cserélik(!!) (kormányt, hangfalat, majdnem bármit) nem javítgatják.
Most gondolj bele, mi lenne ha a Teufel-ed elcsesződne itthon. 1 hónap mire meglett, aztán mire elküldöd, mire átfut, mire megnézik, mire csinálnak valamit, mire jelentkeznek. etc. szal én most "sajnos" z-5450 felé hajlok. nah szerintem most döntöttem is.kár a teufelért, mert bizisten az lenne ha nem kéne még egy hónapot várni, és a gariztatás is olyan lenne mint a loginál.
[/OFF]
-
audi100td
nagyúr
A mélynyomó felépítése is más a Z-5500-nak, meg nekem nem szimpatikus a Z-5400, de meglátom mi lesz, Teufel lenne a legjobb, de ennyit várni, hát még nem tudom, majd meglátom.
Én nagy zenemániás vagyok, szóval nem érem be egy G51-el, most már szeretnék valami normálisabbat.
-
renato
aktív tag
válasz
audi100td #11 üzenetére
ezért vegyél z-5450-et
nekem elég kicsi a szobám, nekem az is bőven megfelelne. ergo csak a teljesítménye kisebb. G51-essel én is szemezek amúgy első 5.1-esnek lehet jó lenne, aztán majd 1-2 éven belül lecserélném valami komolyabbra ami már tud "hd-audio"-t is a blu-ray lemezekről.a G51 mellett szól, hogy elég olcsó a többihez képest, szerintem játékra, és filmre kiváló. ilyenkor a figyelmed úgis megosztod (képi világ és teljesítmény felé ugye) így nem tudsz csak a hangra figyelni, tehát még a különbség is elenyésző lehet.
zenénél már más a helyzet, de úgyis kevés a jó 5.1-es koncert, vagy dts 5.1 hanganyag, így az sem mérvadó, mert zenét meg majd inkább a fülesemmel hallgatok.
szal lehet nálam is logitech aztán majd idővel benevezek egy komolyabb teufel hangszettbe ha úgy állok anyagilag
-
audi100td
nagyúr
válasz
ludasmatyi #8 üzenetére
Lehet, hogy nekem is Logi lesz, mivel még mindig nincs raktáron
Te újat vagy használtat veszel? -
ludasmatyi
tag
Kár hogy nálunk nem lesz kapható mert lehet vennék én is!Semmit sem értek a szövegből szóval maradok a Logitechnél!Az legalább kapható itt is!
-
renato
aktív tag
hát én még a fizut várom, de mi az hogy határidő?
megrendelem, gondolom leveszik a zsét a kártyáról, és ajd küldik a cuccot nem?
nem vágom ezt a németet... nagyon nemszeptember közepén nekem még jó lenne. (akkor tudják kiküldeni elvileg? vagy akkora érkezne meg hozzád? (kábeleket milyet veszel hozzá egyébként vagy az már van? vagy használod a simát amit hozzá adnak?
-
audi100td
nagyúr
Sajnos még mindig nincs készleten az árú, az augusztusi határidőt eltolták szeptember közepére
Nem tudom, hogy kibírom-e várni
-
renato
aktív tag
egyik fórumról, régi hozzászólás, de meggyőző.
"Eddig érdekes módon még senki nem említette a berlini TEUFEL cég mélynyomóit, amelyeket csak csomagküldő rendszerben forgalmaznak, de ennek ellenére (mondjuk miért is baj ez, hiszen 12 év garanciát adnak, ill. 8 héten belül bármiféle indokkal vissza lehet küldeni a hangfalakat...) már évek óta sorozatban nyerik a különféle teszteket, Németo.ban több hangfaluk is az "Év készüléke" lett és kategóriájukban árban is verhetetlenek. Sajnos még nem volt szerencsém hallgatni, érezni őket, de a (nagyon profi) honlapon található infók nagyon meggyőzőek. Persze nem csak sub-okat gyárt a cég, mindenféle hanszóró (PC-stől THX Ultra-ig) megtalálható a kínálatukban, érdemes meglesni a honlapjukat!"
-
audi100td
nagyúr
A hangszórókra 12 év, erősítőre, illetve elektronikára 2 év korlátozott jótállás jár.
Az állvány nem a csomag része, nagyon szép, de a 30 Euros felárat nem éri meg nekem.
Mindenesetre jó alternativa a Logitech 5.1-es Z-széráival szemben, az ára is igen kedvező, én is hó elején rendelem, majd írók róla véleményt.
Egyetlen hátránya, hogy nincs optikai, illetve coax bemenet, de ha valakinek mindenképp szüksége van ezekre, a gyártó kinál hozzá 100 Euros felárért cserébe egy Dolby Digital/DTS/Dolby Surround Pro Logic II Dekódert.
-
renato
aktív tag
nos itt van egy teszt, z-5450-el összevetve, melyben lenyomja a logitech hangcuccát.
szállítással együtt kb 53000 Ft -> innen
én analóg kötném össze, szal nekem ez sem hátrány, a hangzás meg azt írják jobb, az ára méginkább, a logitech szériahibára utaló kavalkádjáról nem beszélni, plusz az sem éppen ellékes, hogy egyik fórumtársam szerint a gyártó 12 és (!!!) garanciát vállal a hangfalakra. a hangfalakhoz kapható állvány, nagyon csinos, szép darab, ötlet, logi ebben is lemaradt.hó elején meg is rendelem, remélem viszonylag hamar kiszállítják.
addig jöhetnek az észrevételek.ezúton is megköszönném audi100td-nek; figyelmem felkeltését a szett iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Akciókamerák
- TP-LINK routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Energiaital topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest