Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Micro Four Thirds
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A híradástechnika furcsaságai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CMD 87
tag
Már régen abbahagytam a játékot,de lehet több év után visszanézek rá. Egy karit feltoltam 65-re gyakorlásképp.
Meglepődtem milyen sokan vannak /EU Mystel/ ,már valami számok voltak a karakterneveim előtt
Ahogy elnéztem MWA,és a többi szintezős cucc, campfire,stb megszűnt, már csak simán ki kell választani milyen opt legyen a fegyón, ékszeren,ruhákon stb. Ez nekem túl könnyűnek tűnik így.
Ha valaki esetleg játszik Tera Club mit ad most ? Régei cuccok helyett gondolom új dolgok vannak ,ahogy látom a travel journal, vilage atlas,meg a mount már úgyszólván felesleges. Nincs nexus, vanguard questek meg oda teleportálnak
. 1 nap alatt fel lehet húzni egy lvl 65-ös karit. Még a Fő "piros" questeket sem tudod megcsinálni olyan mértékben fejlődsz. Lvl 20 után meg pár "Kumasylum win" ott is vagy lvl 60-on. Ott meg már csak pár Sabex ,ha megkérsz egy lvl 65-öst addig tart míg átszaladtok a pályán
,és már 65-ös is vagy. Az új insták érdekelnek ,bár nem hiszem,hogy nehezebbek lennének mint régen a Manaya volt . /mekkora csalódás volt mikor benéztem szintezés közben,és minden mechanika ki van belőle szedve,ami régen volt
/
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy elnéztem MWA,és a többi szintezős cucc, campfire,stb megszűnt, már csak simán ki kell választani milyen opt legyen a fegyón, ékszeren,ruhákon stb. Ez nekem túl könnyűnek tűnik így.