Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CMD 87

tag

Már régen abbahagytam a játékot,de lehet több év után visszanézek rá. Egy karit feltoltam 65-re gyakorlásképp.
    Meglepődtem milyen sokan vannak /EU Mystel/ ,már valami számok voltak a karakterneveim előtt :) Ahogy elnéztem MWA,és a többi szintezős cucc, campfire,stb megszűnt, már csak simán ki kell választani milyen opt legyen a fegyón, ékszeren,ruhákon stb. Ez nekem túl könnyűnek tűnik így.
    Ha valaki esetleg játszik Tera Club mit ad most ? Régei cuccok helyett gondolom új dolgok vannak ,ahogy látom a travel journal, vilage atlas,meg a mount már úgyszólván felesleges. Nincs nexus, vanguard questek meg oda teleportálnak :) . 1 nap alatt fel lehet húzni egy lvl 65-ös karit. Még a Fő "piros" questeket sem tudod megcsinálni olyan mértékben fejlődsz. Lvl 20 után meg pár "Kumasylum win" ott is vagy lvl 60-on. Ott meg már csak pár Sabex ,ha megkérsz egy lvl 65-öst addig tart míg átszaladtok a pályán :) ,és már 65-ös is vagy. Az új insták érdekelnek ,bár nem hiszem,hogy nehezebbek lennének mint régen a Manaya volt . /mekkora csalódás volt mikor benéztem szintezés közben,és minden mechanika ki van belőle szedve,ami régen volt :) /

Új hozzászólás Aktív témák