Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Sosem volt még Temun csomagvisszaküldési igényem, de ennek is eljött sajnos az ideje. Pár alkalom után széttört a rendelt termék anyaggyengeség miatt. Kitölöttem az űrlapot, feltöltöttem a fotókat, erre megkaptam a visszaküldési kódot és pár instrukciót. Viszont ennél elakadtam:
"3. lépés: Add meg a visszaküldési kódot a(z) Packeta munkatársának, és ők majd kinyomtatják és felragasztják a címkét"Nos, az a Packeta pont ahová érkezett a csomag, azon egyetlen numerikus konzol van, semmi egyéb. Nem látom rajta, hogy bárhol bármilyen nyomat kijöhetne belőle. "Packeta munkatársak" meg pláne nincsenek itt, tekintve, hogy ez egy automata.

Ezek szerint van olyan csomagautomata, ahol nem lehet feladni csak csomagot fogadni? Vagy mi pontosan a visszajuttatás módja?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest