- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- Kompakt vízhűtés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Sosem volt még Temun csomagvisszaküldési igényem, de ennek is eljött sajnos az ideje. Pár alkalom után széttört a rendelt termék anyaggyengeség miatt. Kitölöttem az űrlapot, feltöltöttem a fotókat, erre megkaptam a visszaküldési kódot és pár instrukciót. Viszont ennél elakadtam:
"3. lépés: Add meg a visszaküldési kódot a(z) Packeta munkatársának, és ők majd kinyomtatják és felragasztják a címkét"Nos, az a Packeta pont ahová érkezett a csomag, azon egyetlen numerikus konzol van, semmi egyéb. Nem látom rajta, hogy bárhol bármilyen nyomat kijöhetne belőle. "Packeta munkatársak" meg pláne nincsenek itt, tekintve, hogy ez egy automata.

Ezek szerint van olyan csomagautomata, ahol nem lehet feladni csak csomagot fogadni? Vagy mi pontosan a visszajuttatás módja?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fűnyíró topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest