- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Ajánlom figyelmetekbe, hogy az ilyen elhagyatott topikok helyett az azonnali kérdések órája topikban tegyétek fel a kérdéseteket. Ott vagy választ adnak, vagy elirányítanak titeket a megfelelő topikba. Ezt a topikot zárom.
Üdv, föccer
-
nastupi
csendes tag
El vagyok keseredve! Marsenal!láttad,hogy a legutolsó hozzászólás a témában kb 8 éves???Sajnos nekem is ez a gondom,szintén egy vodás mobilnettel!Minden más müszik rendesen,de szerintem nem innen fogunk segítséget kapni
-
marsenal
csendes tag
Sziasztok! Nagyjából ugyanez lenne a hiba nálam is; most szereztem egy használt laptopot. Vodafone-os mobilnetet mikor bedugom az egyik usb-be (2 bemenet van, abból egyik rossz), a tálcán előjön egy kis jel, rákattintva az usb portok listáját hozza be, köztük egyet félkövérrel kiemelve (USB kompozit eszköz) és a már említett hibaüzenet (teljesítmény...). Mást ha próbáltam bedugni (pl pendrive) azt teljesen jól viszi, semmi probléma. Olvasgattam már mindenfelé erről de még semmi nem vezetett megoldáshoz (bár csak szoftver-szinten próbáltam orvosolni). Néhányszor érzékelte a sticket, és akkor tudtam netezni is, de egy idő után megint nem érzékeli. Másik gépen egyébként simán megy a stick, szóval gondolom vmi hardver probléma lesz. Esetleg valami 5let?
Válaszokat előre is kösz!Ja, és eszközkezelőben próbáltam eltávolítani a problémás kompozit eszközt, úgy néha összejött. Egyébként szerintem az usb kimente fölötti másik, rossz kimenet lesz a problémás, azt esetleg vhogy le lehet kapcsolni? (BIOSban nézegettem de nem láttam h külön a két kimenet kikapcoslása lehetséges lenne)
-
aluyG
csendes tag
Lehet. Különben én kikapcsoltam a buborékot. Sajnos CSAK EZT nem lehet,
hanem az XP-n az összeset kikapcsolja. Azért leírom, hátha érdekel valakit:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
Explorer\Advanced\ kulcsot kijelölni, és hozzáadni egy EnableBallonTips
nevű duplaszót, amit 0-ra kell állítani (eleve azon is van). Innentől kuss
van a buborékoknak -
-
Blackmate
őstag
Ha nincs _semmi_ (se kabel, se eszköz), es akkor is ezt irja ki, akkor ott bizony valamelyik USB vezerlö a ludas. Mivel kartya is van benne azt erdemes kivenni, es ugy megnezni. Ha akkor is, akkor sajnos az alaplapi. De akkor se 100%, mert lehet, hogy csak vmi gubbanc van a labak körül. (Durva, de: nincs veletlen összezarva az usb csati az alaplapon?)
A hibaval sose talalkoztam, de ahogy kivettem arra utal, hogy tul nagy az USB port aramfelvetele. Az USB specifikacio szerint egy port maximalis aramfelvetele 500 mA lehet. Magyaran, mivel ezt az erteket meghaladja (elmeletileg -> lehet hogy csak rosszul detektalja) emiatt sir a windows. -
_Petya_
őstag
-
na az öcsém + bátyám gépén néha kiírja az ikszpé ezt: két kép rajta a hibával
-szerintem táp hiba ezért tettem ide. jah egy régi asszem jnc táp de már van vagy 6 éves mert a gép is egy asus p2b+800 cel.
Bővebben: link
Bővebben: link
-ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest