- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
én régebben 16/9 illetve 50/100hz választás előtt álltam a DVD miatt a 16/9-et választtottam, nekem az többet jelentett. A kettő együtt pedig egyfelől drága lett volna, másfelől amilyen 100Hz TV-ket láttam, azon a kép _bántóan_ éles volt. Ment rajta a StartWars Ep1-és szinte láttam a pixeleket mint szabályos élekkel rendelkező kockákat! Szóval nem igazán tetszett. Valami olyasmi volt a hatás, mint egy 320x256-os képet AMIGA TV kimeneten megnézni (tökéletes) és ugyan azt egy VGA monitoron, ahol CSÚNYA KOCKÁS.... pedig hát attól kockás, hogy a VGA-nak jobb a felbontása és a teljesítménye, de mégiscsak ROSSZABB a hatás...
Ge. -
greg214
tag
Csá!
Az európai TV szabványok (PAL) a hálózati feszültség miatt (230V/50Hz) úgy működnek, hogy az adás másodpercenként 50 félképet tartalmaz, így a tényleges fps 25-re adódik. A 100 Hz-es készülékek legjobb tudomásom szerint ezt duplázzák. Hogy egyszerűen kétszer raknak-e ki egy képet, vagy interpolálgatnak, azt nem tudom, a lényeg a végeredmény: élesebb kép, kisebb villódzás, emiatt kevésbé fárasztja a szemet. Röviden: király. Hogy neked megéri-e, az egy más kérdés:D Ha elbírod a felárat , a dvd, házimozi, HIFI stuffák mellé jól fog jönni. Bár nekem is ez lenne a legnagyobb problémám:D
Az A/D D/A probléma imho külön téma ..
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest