- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
estie
tag
up a topicnak! mihez kezdjek a telefonkártyáimmal? dobjam ki őket
-
Damage
senior tag
Láttam a dátumot.....és most? Akkor is ott van a helye, ahova átraktad (még azelőtt, hogy leírtam volna). OFF-ban kijelentettem, hogy ott van a helye, tisztában vagyok vele, hogy akkor még nem volt bolhapiac, ezek ellenére is bátorkodtam megemlíteni a topicban, hogy rakják át, hátha valaki szól emiatt. Remélem nem gond, és elnézést a valóban nagyon gyenge poénom miatt....
(#8) Speed
Darabonként 30 ezer Ft/hó. A legolcsóbb előfizetés is 1800Ft/hó körül van (Pannon 50)
Kivétel a Partnerkártya, ami emlékeim szerint 1250Ft/hó volt, de egy normális előfizu mellé csak 3-at lehetett kötni ebből.
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Van 25-30 céges előfizetéses kártyám, átlag havi 30 ezres számlával. Ingyen oda adom!
viccen kívül...a bolhapiacra nyisd legközelebb, és kérd meg a modokat, hogy tegyék át oda
Szerk: elkéstem vele...
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Átraktam bolhára.
-
estie
tag
Kb. 50 db telefonkártyám van, köztük 3 külföldi. Min. 7 évesek. Nem sokat kérnék értük. Kell valakinek?
-
zozo_srac
csendes tag
nem norvég, hanem dán, na
-
zozo_srac
csendes tag
adok hozzá egy sötétkék gyűjtőmappát lapokkal, egyébként van benne egy elrontott matávos kártya, amit az első sorozat után kijavítottak (a http helyett hppt van rá írva), van arab kártya, olasz, angol, norvég, meg nem emléxem, még milyen.
-
zozo_srac
csendes tag
van egy 70-80 drabos telefonkártya-gyűjteményem, jó régi, kuriózum kártyákkal, 10-20 külföldivel. Áron alul eladnám egy gyűjtőnek, bármennyit (azért a pofátlanság határáig) kínál érte, odaadom! Lehet licitálni is!
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest