- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Van egy Teclast tabletem ,régi veterán.. Mostanában kezdtem el jobban használni..
A kérdésem, az lenne, hogy az Android rendszert lehet újabbra frissíteni? ( A Windows10 rendszert folyamatosan frissítem,azzal semmi gondom)
Jelenleg Android 5.1 van rajta .. ( Kernel verzió: 3.14.3 ; Build száma: V1.05_20160120 ) -
kazsu
friss újonc
Sziasztok!
Teclast X80H -hoz keresek Windows 10 telepítőt.
Esetleg ha valakinek megvan, megosztaná velem? -
Szoniboni12
újonc
Sziasztok!
Teclast P20HD tablet..nektek is nagyon gyorsan lemerült videó nézés ill. játék futtatás esetén?
Lehet valamit tenni? -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta meg akartam kérdezni hogy ez az akkumulátorkímélő mód pontosan mire van hatással ha be van kapcsolva? T 30 asom van. -
Rogello77
friss újonc
Sziasztok! szeretnék venni a feleségemnek egy Teclast M40-et venni, tudnátok tapasztalatokat írni róla?
-
g0dl
addikt
Teclast m40-en hogyan érhető el, hogy ne a bekapcsoló gombra, hanem pl. dupla érintésre ébredjen fel?
-
Bandesz12
friss újonc
Sziasztok, Teclast P20HD tablet 2 hét használat után nem kapcsol be, töltést nem veszi fel (vagy csak nem jelzi).
Semmi gomb kombinációra nem reagál. Kínai rendelés, gari nem játszik.
Mit tudnék vele kezdeni, hova vigyem szervízbe? Bp és környéke -
hardline
senior tag
válasz
Logitech #687 üzenetére
Nem használom, nem is hallottam róla. Nincs telekom előfizetésem, de a kedvedért letöltöttem és regisztráltam egy ingyenes fiókot.
A közszolgálati csatornák mennek így gond nélkül. M1, M2, Duna, M4 Sport, Duna World, M5.
A kép HD, a hang nem csúszik. Screenshotot és videófelvételt nem enged az app. -
Elk_hound
tag
Üdv.
Az USB Type-C gyári töltős Teclast készülékek estében milyen szabvány (QC/PD és verzió) szerinti másik töltővel érdemes/szabad próbálkozni?
A gyári felirat a töltőfejen (12V/2A) nem ad ebben útmutatást, a jelzett 12V-ot viszont mindkét szabvány képes biztosítani. -
Bönde
csendes tag
A nem rootolt telefonomról állítottam be a BT sharing-et a tableten a BT receiving-et (ez kér egy Mock location access-t), de nem tudja megnyitni a fejlesztői beállításokat. Manuálisan nem is találtam a fejlesztői menüt. Lehet a Go edition-ben nincs is feltételezem. Többek között ezért is céloznék meg egy root-olást...
-
Bönde
csendes tag
Lehet, de azért adnék neki egy esélyt. Ha valaki tud segíteni benne szívesen veszem, és köszönöm!
-
Bönde
csendes tag
Igo Nextgen-t tettem rá. Elvileg a 2gb ram és a 4 magos proci-nak tudni kellene. Kicsit laggos a kezelés, de azért működik. A kijelző is jól mutatja a dolgokat. A GPS-e viszont ebben a felállásban nem jó, és hát a bővítés jó lenne megoldani, mert a belsőre ráfértek azok a térképek stb. ami kell, de előbb utóbb szűk lesz a hely.
A gyári gps rendszerfájlt (ami nem az európai navigáláshoz lett konfigurálva állítólag) kellene átszerkeszteni, de ahhoz előbb rootolni kellene. -
Bönde
csendes tag
Köszönöm! Ettől függetlenül érdekelne, hogy milyen módon lehetne rootolni, illetve hogy milyen ROM-ot lehetne rátenni? Sajnos a bővítőkártyákat hibásan kezeli. Formázásnál 20%-on kezdi, majd ott marad is. Ha fel is ismeri, egy újraindítás után megint nem látja. Mivel lehetne orvosolni? Próbáltam már külön pc-n formázni a kártyát, de akkor sem látja újraindítás után. Gondoltam ha szoftveres a probléma, akkor talán egy másik ROM megoldja. Mit gondoltok?
-
Bönde
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Teclast P80H (D9C3) tablet. Főleg navigációnak szeretném használni, de úgy vettem észre igen gyenge a helymeghatározása. Megpróbálnék javítani rajta a gps_debug.conf fájl szerkesztésével. Gondolom elsőként egy root-olást kellene elvégezni rajta. Az eszközön gyárilag Android 10 Go edition fut. Erre milyen rootolási módszert tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm a segítséget!
-
zolda
tag
Sziasztok! Apósom kapott T30 tabletet fizikai billentyűzettel, kérdése, hogyan lehet rajta elő csalogatni a @ jelet... Nincs előttem sajnos a gép, így a ti segítségetekre számítok. Alt Gr + V volt a tippem, mint általában, de nincs Alt Gr billentyű.
Köszönöm! -
danika025
csendes tag
Az alany egy Teclast P20HD nem kapcsol be csak a kis Teclast felirat van, ha bemegyek a recovery menübe onnan bármit választok akkor "E: Failed to mount hibaüzenetet kapok mindenre .
Valami érdemi megoldás vagy szerviz aki életre tudná kelteni?
Egy hónapig tökéletesen működött. Alliexpress Spanyol raktáras rendelés .
-
dzsidzsas
tag
Sajnálattal láttom, hogy a Teclast semmit nem változott, kb jó hardwer olcsón, foss Op-rendszer.
-
Plaz
csendes tag
Sziasztok,
p20hd-ra itthonról tudok ajánlani kitámasztós tokot, ami méretben fittel és nem horror az ára? Sajnos kínából már nem jönne meg az ünnepekig.
Amúgy +1 a tabletre bárki is gondolkodik rajta, 3 napja jött meg bangoodról, youtube, netflix tökéletesen szalad , akkuidő baráti, kamera gyenge de ezt mindenki le is írja. Tartalomfogyasztásra best buy.
Köszi! -
Monk144
csendes tag
Üdv! Nemrég jött meg a Teclast tabletem, érdekes módon az HBO go-n nézett filmek hangja csúszik a képhez képest. Más is tapasztalt hasonlót? Vajon mi lehet az oka? 🙄
köszi! -
robbertoo8
csendes tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg aliexpressről egy P20HD, de a kezdeti öröm után eléggé kétségbe estem. Kb fél óra használat után, meghülyült a hangerő szabályzó. Először elkezdte összevissza állítgatni a hangerőt. Rá pár percre mintha ki-be húzgálnám a fülhallgatót, ki-be kapcsolta a fejhallgató módot, majd végül úgy is maradt, mintha be lenne dugva.Találkozott már valaki ilyennel?
factory resetet próbáltam, nem segít. Akármit csinálok vele, úgy kapcsol be, minta be lenne dugva a fülhallgató. Ha tényleg bedugom, majd kihúzom, akkor is úgy marad. Szerintetek lehet vele valamit kezdeni? Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest