Új hozzászólás Aktív témák
-
Elk_hound
tag
válasz
kormoskandur #717 üzenetére
Az első esetben - feltéve hogy nem a nemtudás esete áll fenn - gyanakodhatsz az USB kábelre is. Láttam már csak töltésre alkalmasat.
-
Elk_hound
tag
A Bangood az utolsó rendelésemet érdekesen szállította, mondhatni volt egy kis aggódás részemről, amíg meg nem kaptam a gépet. Eu priority line volt, HK raktárból. A tracking szerint a cseheknél adta fel egy nem létező webáruház és bár címre kértem, csomagpontra jött, számomra nem ismert futárcég által.
Három hét szállítási idő (ebből valóban HK raktárra tippelek), igényes, sértetlen csomagolás és tényleg famentes volt. -
Elk_hound
tag
Üdv.
Az USB Type-C gyári töltős Teclast készülékek estében milyen szabvány (QC/PD és verzió) szerinti másik töltővel érdemes/szabad próbálkozni?
A gyári felirat a töltőfejen (12V/2A) nem ad ebben útmutatást, a jelzett 12V-ot viszont mindkét szabvány képes biztosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest