Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Fecdzo
senior tag
Más instrumentumot nem lehet felvinni, csak ha brokit váltasz. Ha demoról van szó akkor egyszerű a helyzet éles számlához viszont tudnod kell előre mivel szeretnél kereskedni.
Ha megvan az indi amit letöltöttél valahonnan akkor csak annyit kell csinálni, hogy kitallózod a metatraderes mappát ami általában a progi files-ba települ, hacsak te nem adsz neki más helyet. Majd experts és azon belül indicators mappába kell bemásolni. MT4 újraindit és máris használható az új indi...
 - 

RussoS
csendes tag
MT4-ben elemeztem le az egészet, a stratégiámnak megfelelően biztos voltam magamban, ezért STOP szinteket sem tettem.
Akkor ezeket figyeltem meg:
ATR: relative kis érték, kitörés várható...
DeMarker: túladottsági jelzés
CCI: túladottsági jelzés
MACD: mindkét MACD beállításom kitörést jelzett előre...
Awesome Oscillator és Accellator Oscillator csak megerőített, hogy kitörés várható és vszínűleg felfelé...
OsMa: szintén felfelé való kitörést jelzett előre...Kb ennyi...aztán sok közepes összeggel LONG-oltam, próbáltam a kockázatot csökkenteni és megtalálni az oldalazó folyosó közepét-alját.
Ja, az exitet a CCI adta + DeMarker is előrejelezte, hogy vége....persze fals volt, mert többet is lehetett volna nyerni rajta.
Ezért tesztelem az Ichimokut egyéni beállítással. Van 1 spanyol fickó, most vele levelezgetek, az ő beállítását tesztelgetem... 
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Villanyszerelés
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Opel topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - Milyen videókártyát?
 - Gmail
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Kína a tengerbe vetné, Musk és Besos az űrbe lökné az adatközpontokat
 - További aktív témák...

- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
 - Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
 - Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
 - Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest