- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
batorpeti #5554 üzenetére
Köszönöm a választ kariad-nak is! Van bennük igazság elismerem.
Volt,hogy 500Eur-profit volt egy pozin de ez csak egyszer. Áltatlában 30-és 80 de nem ritkán150 között szoktam zárni. 0.1 - 0.15 és 0.2 lot között szoktam nyitni. Van hogy idővel többet is ha annyira elmozdult. Leginkább a ritkább, már szélsőséges árfolyamokra indítok bátrabban. Ezeken elég sokat szoktam fogni de van, hogy napokig nyitva kell hagynom de így még nagyon keveset zártam mínuszban. Azt is inkább azért mert meggondolatlan voltam eleve rosszat nyitottam vagy csak rosszat nyomtam és idő előtt zártam androidon.Tadawul technikai elemzését is figyelni szoktam és ha van időm nézni akkor nyitok rá 0.1-0.15lot körül.
Természetesen élesben biztosan óvatosabb lennék és amennyire lehet kisebb kockázattal az elején. És persze kevesebb nyitott pozícióval mert most van, hogy 5-8 is nyitva van és minin nem tudom mennyi a megengedett és mennyi ideig lehet nyitva, ezért is kérdeztem.
Tadawul-ról van vélemény? Van valami negatívum amivel tisztában kéne lennem mielőtt nyitok éleset? Még egyszer köszönöm a válaszokat, igyekszem nem elkapkodni, de azért a lelkesedésem valamennyire megőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivaldi (böngésző)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged