Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• person

senior tag

válasz batorpeti #5554 üzenetére

Köszönöm a választ kariad-nak is! Van bennük igazság elismerem. :R
    Volt,hogy 500Eur-profit volt egy pozin de ez csak egyszer. Áltatlában 30-és 80 de nem ritkán150 között szoktam zárni. 0.1 - 0.15 és 0.2 lot között szoktam nyitni. Van hogy idővel többet is ha annyira elmozdult. Leginkább a ritkább, már szélsőséges árfolyamokra indítok bátrabban. Ezeken elég sokat szoktam fogni de van, hogy napokig nyitva kell hagynom de így még nagyon keveset zártam mínuszban. Azt is inkább azért mert meggondolatlan voltam eleve rosszat nyitottam vagy csak rosszat nyomtam és idő előtt zártam androidon.:B Tadawul technikai elemzését is figyelni szoktam és ha van időm nézni akkor nyitok rá 0.1-0.15lot körül.
    Természetesen élesben biztosan óvatosabb lennék és amennyire lehet kisebb kockázattal az elején. És persze kevesebb nyitott pozícióval mert most van, hogy 5-8 is nyitva van és minin nem tudom mennyi a megengedett és mennyi ideig lehet nyitva, ezért is kérdeztem.
    Tadawul-ról van vélemény? Van valami negatívum amivel tisztában kéne lennem mielőtt nyitok éleset? Még egyszer köszönöm a válaszokat, igyekszem nem elkapkodni, de azért a lelkesedésem valamennyire megőrizni. :R

Új hozzászólás Aktív témák