Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzoli
tag
Szerintem amint kötés történik szerver oldalon, az (50-150ms) múlva már megjelenik a kliens oldalon is, és fordítva, ha én adok megbízást. A Metatraderben kötésenként állítható az engedélyezett max eltérés az éppen aktuális ártól. Mert előfordul nagyobb mozgásoknál, hogy az ár már elmozdult valamelyik irányba, mint amin te kötni szerettél volna.
Egy gyertya az adott időskála (1 perc, 5perc, stb) 1 egységét ábrázolja, ahol a test alja, és teteje a nyitó és záró árakat, míg a kanócok az elért min. és max. árakat mutatják. A test színe pedig attól függ, hogy az ár emelkedett-e, vagy csökkent. -
Gh0sT
addikt
Csak belekotyogok egy kicsit...
MT4-nél szerintem nem konstans a frissítés gyakorisága. Nekem inkább az lenne logikus, hogy tick-enként küldi a szerver az árfolyamadatot a klienseknek. Tehát ha mozdul valamerre az árfolyam, akkor frissül a kliensben is az adat.
A megbízás rögzítésénél megadható néhány PIP-es tűréshatár, amin belül teljesül a kötés, egyéb esetben figyelmeztet a kliens.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest