Új hozzászólás Aktív témák
-
GlaP
csendes tag
Értrem, hogy nem lehet csak matematikai alapon megközelíteni, de nekem ez nem is célom. Én nem kereskedni akarok, csak megbízásra szoftvert fejlesztek (fejlesztenék). Ehhez azért tudnom kellene néhány dologot, a feladat jelleglből adódóan pedig ezek elsősorban technikai jellegűek.
Szóval, ha jól értem, kb. 50-150 ms-onként jön egy adatcsomag? Ez azért nem rossz, csak legyen aki feldolgozza
Ha jól értem, akkor a "gyertyák" arra valók, hogy nagyobb időtartamban "összegyűjtve" hordoznak információt, amit már az ember is követni tud. Viszont, ha jól látom, semmilyen egzakt statisztikai módszerhez nem köthetők, mivel az átfogott időtartam maximumát és minimumát hordozzák ugyan, de a "box" a nyitó és záróárat mutatja, aminek szerintem nincs statisztikai megfelelője.
Ez viszont azt jelenti, hogy amikor egy megbízás kimegy, akkor nem lehet tudni, hogy teljesen pontosan milyen áron teljesül (legfeljebb csak utólag), mivel gondolom egyrészt van valamennyi késés, másrészt az ember nem képes követni egy 50ms-os mintavételezést. Legalábbis, ha jól értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest