Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
Sas madár
üzenetére
A lényeg hogy először azzal légy tisztában, hogy milyen instrumentumokkal szeretnél kereskedni. Utána lehet elgondolkozni a megfelelő elemzős szoftverről, hiszen bizonyos esetekben nincs nagy választás. Pl ha devizákkal akarsz trédelni és az Oandát választod mert ők a legjobbak spreadek terén egy pár deviza esetén akkor kompromisszumot kell, hogy köss egy gyengébb platformmal. Habár van lehetőség MT4-es platform használatára, de csakis elemzésre mert nem lehet vele ott kereskedni.
Ahogy fentebb is mondták ha magyar részvényekkel akarsz kereskedni (mit én nagyon nem ajánlok hiszen nagyon könnyen manipulálhatóak az árak és teljesen kiszámíthatatlan a mozgás a legtöbb esetben a blue chip-eken is!) akkor a PETI platformjával fogsz tudni csak kereskedni ami csártolásra egyáltalán nem alkalmas (nem értem miért nem lép ez ügyben Equitas
). Viszont (amit eddig én sem tudtam) Amibrokerrel chartolásra már összeköthető. Chartolásra lehet még a Markerst is használni (magyar progi).Külföldi részvények illetve határidős piacon történő kereskedéshez szerintem a legjobb választás a Ninjatrader. Ingyenes (amíg csak elemzel, de ha már kereskedni is akarsz akkor fizetni kell érte) csak az adatokért kell fizetni és teljesen jól működik együtt a szerintem legjobb brókercéggel, Interactive brokers-el. Saxo banknál a saxotrader szintén egy jól használható elemző és kereskedési felület.
Meg kell említenem még a Tradestation céget és a nagyszerű platformjukat. Kiváló szolgáltatások és díjak illetve már ott is van range chart..
Ha opciózni szeretnél akkor a legjobb választás a Think or swim cég és platformja. Lejárat-valószínűség számítás, opciós kontraktus kombinációs lehetőségek egyszóval szerintem a legjobb opciós broki.
Egyelőre ennyi.....lépj rá egy útra a többi meg jönni fog magától...

-
vagamo
őstag
válasz
Sas madár
üzenetére
Attól függ mivel és hol kereskedsz!
A Magyar rendszerekhez használjuk az Amibrokert /Petivel (Equitas) brókercég rendszerével össze lehet kötni és ha elő van fizetve a reál adatok akkor reálban lehet elemezni/ külföldi kereskedő rendszerekben általában be van építve elemző program is SAXO és az FXPro-ban is benne van!
A többit nem ismerem de szerintem a legtöbb külföldi rendszerekben be van építve elemző is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 8 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4571
- iPhone 12 Pro Max 256GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4570 1 hónap garanciával:11900
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4568
- iPhone 13 128GB Független ÚJSZERŰ/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4567
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Viszont (amit eddig én sem tudtam) Amibrokerrel chartolásra már összeköthető. Chartolásra lehet még a Markerst is használni (magyar progi).