Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• munky

őstag

válasz KisTopi95 #10460 üzenetére

Valójában a limit nem az itemek számára vonatkozik, hanem arra a játékidőtartamra ami során van esély tárgyat találni. Ez heti ~10-11 óra játék környékén van valahol, ennél több játék után már nem ad a rendszer semmit az aktuális héten. Itt érdemes megjegyezni, hogy ez a rendszer a játékban eltöltött időt a hl2.exe futtatásához köti, de tárgyakat csak szerverre felcsatlakozva lehet kapni. Tehát aki gyakran hagyja "üresjáratban" a menüben a TF2-t ilyen időszakban, az a saját esélyeit csökkenti. Új kör magyar idő szerint csütörtökönként 19 óra körül kezdődik. Az általatok gyakran emlegetett 8-10-es item szám mindössze egy átlagos - a felhasználók megfigyeléseire alapozott - érték, ennél lehet kevesebbet és többet is kapni. Nincs garancia rá, hogy mennyit kapsz. :)

Már leírtam ezerszer. Egyszer lehet rászánom magam, hogy írjak egy ezekre a dolgokra is kitérő első hozzászólást, mert elég rossz látni, hogy mennyi kérdőjel ezzel kapcsolatban. Csak sajnos nem hiszem, hogy megéri egyáltalán foglalkozni még ezzel.

Azt meg még rosszabb látni, hogy ebben a rohadt jó játékban az emberek túlnyomó többségét csak ezek a baromságok érdeklik. Részben megértem őket, mert mára már úgymond elég alaposan "eltakarták" előlük magát a játékot, de azért aki kicsit nyitottabb szemmel jár és átlát ezen az észreveheti, hogy a sok "guccsizás" mögött van egy eszméletlenül jó játék, ami azért kicsit több élményt nyújt annál mint, hogy mennyi volt a heti item számom vagy mit sikerült cserélnem stb. :U

[ Szerkesztve ]

• G3kko

tag

válasz KisTopi95 #10460 üzenetére

17 omg, lehet valakiket jobban szeret a rendszer :D
    eddig a max nálam 14 volt talán, de nem ez a lényeg... "just 4 fun"

Új hozzászólás Aktív témák