Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nem vagyok pesti, olyan 2-3 óra út innen forgalomtól függően. Évente néhányszor járok arra, egy hete is voltam, de legközelebb talán csak jövőre fogok.
Tetszik a füstös, közben kiderült, hogy nem is gunpowder volt, amit ittam. Sajnos összefolynak a dolgok, de rákerestem. Konkrétan ez volt: [link] és a Lapsang souchong [link]. Mondjuk az egész doboznak füst szaga lett tőle. :-)
-
inf3rno
nagyúr
Ja ismerem a matchát. Nekem nem jött be annak idején, de már 10 éve volt. Adok majd neki még egy esélyt. Köszi, akkor berendelek egy oolong teát valamelyik webshopból meg egy kis port is, aztán meglátjuk, hogy változott e az ízlésem azóta. :-)
Nektek amúgy a gunpowder bejön? Én nagyon szerettem, amikor volt, de az egész jó minőségű volt Londonból. Állítólag van, akinek nem jön be, de úgy sejtem, hogy ők a rossz minőségűt próbálták, vagy alapból nem bírnak semmilyen füstös dolgot.
-
inf3rno
nagyúr
Köszi!
Hát olyan 10 éve nem ittam zöld teát. Annak idején haveroknak teaháza volt és egy évig szinte minden nap ott lógtam. Azóta viszont már teljesen elfelejtettem, hogy mik a fajták és miket szerettem. Kávézok már egy jó ideje, de savam van, és muszáj abbahagynom miatta. A fekete tea sem jó emiatt és a füstös tea sem. A matét azt tudom, hogy nem szerettem. A japán és kínai teák jók, szinte csak olyat ittam. A legjobb teám érdekes módon filteres volt, egyenesen japánból selyem filterrel. Na szerintem olyannal már nem fogok találkozni ebben az életben. :-) -
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Itthonról honnan érdemes zöld teát rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash CF8 Pro
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest