Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
cipofuzo87
üzenetére
Én nagyon szeretem a tajvani oolongokat. Estére esetleg valami magas GABA tartalmút is lehet választani. Bár én a helyedben tennék próbát azzal is, ha jó minőségű teát választasz akkor méz és citrom nélkül milyen "érzéseket" vált ki belőled, hátha megtetszik.
Persze csak jó minőségű szálas tea esetén.@snefi2: én is a hűtőt mondtam volna.
@adlersson:
pedig nagyon jó és frissítő is tud lenni(leginkább nyáron), bár itt is tök sokat számít szerintem, hogy milyen a matcha és milyen a tonic párosítás. Engem most az mozgatna, hogy milyen lenne matcha tea ha nem sima vízzel önteném fel, hanem valami más ízprofillal rendelkező teát leöntenék korábban és annak az áztatott vízével csinálnám meg. Hátha komplexebb lenne és lenne benne még egy kis zing
-
válasz
cipofuzo87
üzenetére
Én a tajvani Lishan teákat tudom ajánlani (pl. ezt). Az ára ugyan karcosabb, de nagyobb alkalmakra megéri tartani pár grammot.

Nekem is van egy zacskó Fushou Lishan wulongom, szép, egész leveleket tartalmaz, nagyon kevés kell belőle egy-egy adag teához.
-
nord_
veterán
válasz
cipofuzo87
üzenetére
Fehér: csak és kizárólag Pai Mu Tan.
Zöld: Sencha és Gunpowder temple of heaven.
Fekete: Earl grey.A fehéret és zöldet ízesítés nélkül iszom, a feketét házi akácmézzel és citrom levével.
A kedvencem amikor a fehér és fekete teát kábé 3/4 - 1/4 arányban keverem és a fehér teának megfelelő hőmérsékletű vízzel készítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple asztali gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze csak jó minőségű szálas tea esetén.
pedig nagyon jó és frissítő is tud lenni(leginkább nyáron), bár itt is tök sokat számít szerintem, hogy milyen a matcha és milyen a tonic párosítás. Engem most az mozgatna, hogy milyen lenne matcha tea ha nem sima vízzel önteném fel, hanem valami más ízprofillal rendelkező teát leöntenék korábban és annak az áztatott vízével csinálnám meg. Hátha komplexebb lenne és lenne benne még egy kis zing