Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most találtam rá a topikra, kérdeznék.

A kv-zát szeretném egy időre hanyagolni (a reggelit mindenképp) ehhez keresek teákat.
Tehát egy reggel kv helyett ihatót (nem baj,ha nem olyan erős, sőt, jobb,ha kíméli a gyomromat, inkább a szokás miatt kell valami, mint a koffein és egyéb hatás miatt).
Valamint egyet ebéd utánra, ez lehet olyan,hogy a délutáni munkát jól bírjam (bár itt sem gondolok bika teára, ülőmunkát végzek, tehát itt is inkább a gyomrom védelme fontosabb).
Az ár az olyan 1500-2000 ft/100g is lehet, nem tudom, ebbe mi fér bele.
Nem tudom, a filteres teákat itt mennyire favorizálják, de én jobban szeretem magam elkészíteni, tehát valami nem előre filterezettet szeretnék.
Köszönöm előre is.
Ja, Budapesten kellene, hogy hozzáférhető legyen, esetleg ahova tudok menni könnyebben azt a II, III, XIII kerület. Pl. Ide bármikor, látom itt is lehet venni: [link] (Mammuthoz közelire gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OTP Bank topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest