Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Miniteszt. Ma voltam ismét a Carpe Diemben, vettem néhány teát.
Panna Cotta: édes gyümölcstea. Kissé vajas ízű/illatú, de jó kis savanykás tea, ebben a melegben nagyon jó.
Red Bush Puncs: kissé furcsának találom a nevét, nem csak azért, mert leginkább rooibus-nak ismerem/mondom, hanem mert ha már lefordítják, akkor miért épp az angolnál kell megmaradni, miért nem lehetett magyarra fordítani? De a teáról: nem-fermentált, tehát ''zöld'' rooiból van, mindenféle virágszirmokkal és néhány gyümölccsel. Nincs meg benne a fermentált rooi markáns, néha zavaró íze. Nagyon jó kis könnyű ital, asszem teszek bele pár jégkockát is, mert langyosan nem érzem az ízét rendesen. Hidegen jobb.
Van még egy, amit már régebben vettem, de eddig mindent tarolt. A neve SZuSSZaNáS. Yunnani fekete tea, tört mandula, citrushéj, aroma, édesgyökér (le se tudná tagadni), áfonya, fekete ribizli. Édes, ízes, telt, de nem nehéz. Asszem ma még fogok inni belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest