Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Miniteszt. Ma voltam ismét a Carpe Diemben, vettem néhány teát.
Panna Cotta: édes gyümölcstea. Kissé vajas ízű/illatú, de jó kis savanykás tea, ebben a melegben nagyon jó.
Red Bush Puncs: kissé furcsának találom a nevét, nem csak azért, mert leginkább rooibus-nak ismerem/mondom, hanem mert ha már lefordítják, akkor miért épp az angolnál kell megmaradni, miért nem lehetett magyarra fordítani? De a teáról: nem-fermentált, tehát ''zöld'' rooiból van, mindenféle virágszirmokkal és néhány gyümölccsel. Nincs meg benne a fermentált rooi markáns, néha zavaró íze. Nagyon jó kis könnyű ital, asszem teszek bele pár jégkockát is, mert langyosan nem érzem az ízét rendesen. Hidegen jobb.
Van még egy, amit már régebben vettem, de eddig mindent tarolt. A neve SZuSSZaNáS. Yunnani fekete tea, tört mandula, citrushéj, aroma, édesgyökér (le se tudná tagadni), áfonya, fekete ribizli. Édes, ízes, telt, de nem nehéz. Asszem ma még fogok inni belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs